LadyVu.com

Zvučni izolacijski materijali za zidove i stropove

Zvučni izolacijski materijali za zidove i stropove

Zvučna izolacija - ključni pokazatelj udobnog stanovanja. Uostalom, ne želite u svom stanu znati o tome što se događa iza zida od susjeda, pogotovo ako je ulica kasno u noć, a vi ustati rano sutra na posao. Stoga je izbor akustičnog izolacijskog materijala za zidove i stropove postala hitna zadaća u popravci.

Vrste materijala zvučno izoliranoj za zidove i stropove

Sada na tržištu postoje mnoge ponude različitih zvučno izolirane materijali za zidove i stropove. Gledamo najpopularniji i zahtijevao od njih, kao i one koje se može nazvati najbolje soundproofing materijali za zidove i potolka.Vsego su tri glavne vrste materijala, zvučno izoliranom: meke, tvrde i polu-kruti.Soft - izolacijski materijali koji pružaju maksimalnu izolaciju od buke. Ovi materijali su smješteni u posebnom okvir izrađen od aluminijskih profila, zaklane svaki mogući jaz, a zatim na vrhu ove izolator prekriven listovima suhozidom, spremna za završnu obradu. Najpopularnija i dobro poznata mekog materijala smatra se da je mineralna vuna. To je savršeno upija zvukove, kao i ne-zapaljive i ekološki. Međutim, takav materijal, zvučno izoliranom može imati dovoljno veliku debljinu, što nije uvijek praktično u potrazi za mala soba zvučni izolator.

Zvuka dokaz materijala za zidove i potolkov1

Polu-kruti materijali - suptilnije, ali je zvučna izolacija to je nešto niža od one mekih materijala. Pojednostavljeno, polu-kruti materijal je ploča iste mekom tkaninom, ali podvrgnut zbijanja i zbijanje. Da je takav materijal često poželjna jer je većina zvkuoizolyatsionnogo dobar materijal za strop i zidove. Primjer polu-krutog materijala može služiti ploče s patentnim zatvaračem (sustav za izoliranje zvuka na dodir). Takve ploče su slojevito sendvič koji se sastoji od prešanog mineralne vune sa vezanim preko gipsokartnom. Takvi paneli ne zahtijevaju posebnu vystrivaniya okvir za njihovo pričvršćivanje. Oni su međusobno povezani pomoću sustava zasuna, oni su pričvršćeni na zid posebnim čepovima, a na vrhu uobičajenih vijaka pričvršćenih listova suhozidom.

Zvuka dokaz materijala za zidove i potolkov2

Tvrdi materijali su manje pogodna za zvučnu izolaciju, tako da oni mogu se koristiti samo u području gdje se taj problem je praktički riješen već u fazi izgradnje, na primjer, cigle kuće. Među takvim čvrstim materijalima uključuju razne membrane, kao što shumobloki ili blokova nabijenim vinil membrane Teksaund i drugi. Glavna prednost tvrdih materijala je njihova mala debljina u usporedbi s drugim vrstama zvuka izolator.

Zvuka dokaz materijala za zidove i potolkov3

Tanak zvučno izolacijski materijal za zidove i stropDetalj različite vrste tankih akustičnim izolacijskim materijalima, jer osim zaštite protiv ulaska zvukova na takav izolator također potrebna najmanja moguća debljina, jer većina modernih apartmana ne utječu na njegovu veličinu. Dakle, najpopularniji tanka zvučni izolator i za zidove i strop su:

  • Zvučni izolator spoj Zelena Glu - viskozna tvar koja se primjenjuje izravno na pločama od gipsa na stražnjoj strani. Nakon što su fiksne na zidu. Skrutne, spoj Zelena Glu stvara pouzdan barijera zvukopoglaschayuschy i zid debljine u ovom slučaju je minimalan.
  • Zvuka dokaz materijala za zidove i potolkov4
  • Shumoblok. Ona također ima ime nabijenim vinila. Pripravak uključuje različite mineralne shumoblokov čestica koje apsorbiraju. Ova izolacija je dosta tanka, ali teška, tako da će dati dodatni teret na zidovima.
  • Zvuka dokaz materijala za zidove i potolkov5
  • membrane Teksaund Sastoji se od aragonit s malim dodacima polimera. Jednostavan za instalaciju i korištenje.
  • Zvuka dokaz materijala za zidove i potolkov6

Konačno, tu je i poseban zvuk-izolacijski materijal za zidove, ljepljene tapeta. To je polietilen pjena, koji se lijepi na podlogu na zidu, koji se zatim planirana za ukrašavanje pozadinu. Ona ima izvrsne performanse i kvaliteta zvuka upija.

Zvuka dokaz materijala za zidove i potolkov7

Video: Zvučna izolacija od stanova i kuća. Stručni ispitivanja buke izolacijski materijali.

Video: zvučni izolator zidova kat strop, izolacija stana Tecsound Teksaund

Video: Grijanje / izolacija stanova i prostora za Domnikiya.ru ključ

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tjelesna zidovi s vlastitim rukamaTjelesna zidovi s vlastitim rukama
Kat zvučna izolacija ispod estrihaKat zvučna izolacija ispod estriha
Materijali za zidove u kućiMaterijali za zidove u kući
Dorada materijala za kuhinjske zidoveDorada materijala za kuhinjske zidove
Izolacijski materijali za unutarnje stijenkeIzolacijski materijali za unutarnje stijenke
Zvučna izolacija stropa u stanuZvučna izolacija stropa u stanu
Zvučna izolacija strop u stanuZvučna izolacija strop u stanu
Kako zvučni izolator zid od susjeda?Kako zvučni izolator zid od susjeda?
Boja za zidove i stropoveBoja za zidove i stropove
Vrste grijača za unutarnje stijenkeVrste grijača za unutarnje stijenke
» » » Zvučni izolacijski materijali za zidove i stropove