LadyVu.com

Zvučnu izolaciju u stanu

Zvučnu izolaciju u stanu

Ako živite u kući s tankim zidovima, vjerojatno imate bučne susjede koji vam ludo dosadne. Jeste li umorni da ih poziva na mir i tišinu, i odlučio stvoriti zvučnu izolaciju u svojoj sobi. Zatim, najbolji učinak se može postići ako se opremiti potpunu zvučnu izolaciju i zidove i strop i pod. Zajedno, javite nam kako možemo poboljšati zvučnu izolaciju u stanu.

Zvučna izolacija stropa u stanu sa svojim rukamaDa biste instalirali zvučnu izolaciju na stropu, trebamo pravu zvučnu izolaciju materijala, vodič profila s vijcima, bušilica, ljepila, drywall listova. Najčešće, za zvučnu izolaciju stropa u stanu se koristi materijal, kao što su mineralna vuna.

 1. Najprije morate premijera površinu stropa. To će spriječiti pucanje i promicati bolje prianjanje materijala.
 2. Zvučna izolacija u kvartire1
 3. Nakon toga morate instalirati tračnice na stropu antivibracijskih profila koji će vam savršeno štite od gazi susjede iznad.
 4. Zvučna izolacija u kvartire2
 5. Između vodilice zvučno izolacijski materijal, koji je u svitcima ili brikete. Na strop površinski materijal je fiksna s posebnim suspenzija, ali se može koristiti za većinu gustoće izgradnje ljepila. Izolacijski materijal bi trebao biti vrlo čvrsto protiv strop bez razmaka između listova. Tada je izolacija će biti najučinkovitije.
 6. Zvučna izolacija u kvartire3
 7. Nakon polaganja zvučnu izolaciju materijala napraviti instalaciju gipsanih ploča duž vodiča.
 8. Zvučna izolacija u kvartire4
 9. Svi spojevi i šavovi pažljivo zapečaćen s vibracijsko akustičke brtvljenje
 10. Zvučna izolacija u kvartire5
 11. Nakon zvučnu izolaciju montiran, strop površine se mogu poravnati i spreman za njegovu obradu.
 12. Zvučna izolacija u kvartire6

Zvučna izolacija u stanu od susjeda

 1. Prije početka instalacije izolacije na zidovima, potrebno je zatvoriti sve pukotine na svojim površinama upotrebom cementa ili gips, i zatvori sve stakloplastike ili izlaz pjene.
 2. Zvučna izolacija u kvartire7
 3. Montirati na zid sanduk, koji će služiti kao okvir za materijal zvučnu izolaciju. Pri postavljanju profila na zid pomoću pluta, gume ili drugog materijala protiv vibracija.
 4. Zvučna izolacija u kvartire8
 5. Napunite okvir zvučnu izolaciju materijala. To može biti od stakloplastike, mineralna vuna, ekspandirani polistiren, aglomeriranog pluta.
 6. Zvučna izolacija u kvartire9
 7. Na vrhu izolacijskog materijala, koja listova suhozidom, shpaklyuem te ih ukrasite po izboru.
 8. Zvučna izolacija u kvartire10

Stan Zvučna izolacija podaNajpopularnije na datum izolaciju podova u stanu od strane tzv plivajuće podove. Za svoje akustične naprave pomoću takvog materijala kao što su komprimirani pluta čips koji ne proklinje, a karakterizira dugi vijek trajanja. Feed to kat izolacija Možete koristiti staklena vuna, mineralna vuna, polietilenske pjene.

 1. Prije početka rada treba pažljivo uskladiti s poda, što je betonski pod. Nakon što je pod suh, treba ga položi na zaštitni materijal pare, kao što su polietilenski film. Kada je ovaj film snimiti zidove oko 15 cm. Osim toga, opseg poda na bazi zidova ljepilo posebno dumping traku.
 2. Zvučna izolacija u kvartire11
 3. Položen po podu šinama metalnih profila ili drvenim rešetkama. Između vodič dasaka odabranih materijala, zvučno izoliranom, glavni poklopac preko polietilenski film koji štiti pod od našeg vlage.
 4. Zvučna izolacija u kvartire12
 5. Instalacija beacons i preliti ih cementnog estriha. Uz pomoć dugih pravila uskladiti s poda. Ubrzati sušenje seksualnih stručnjaka ne preporučuju. Kako bi spriječili pucanje cementnog estriha lagano natopljenom vodom i pokriveno s filmom.
 6. Zvučna izolacija u kvartire13

zidovi od buke u stanu s rukama Video

Video: zvučna izolacija u stanu s rukama BRIGADA1.LV Vladimir Voloshin

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kat zvučna izolacija ispod estrihaKat zvučna izolacija ispod estriha
Gips particije s vrataGips particije s vrata
Zvučna izolacija suhozidomZvučna izolacija suhozidom
Zvučna izolacija stropa u stanuZvučna izolacija stropa u stanu
Ukrcali stropUkrcali strop
Zvučna izolacija strop u stanuZvučna izolacija strop u stanu
Kako zvučni izolator zid od susjeda?Kako zvučni izolator zid od susjeda?
Strop IzolacijaStrop Izolacija
Folija izolacija za zidoveFolija izolacija za zidove
Zvučna izolacija u stanuZvučna izolacija u stanu
» » » Zvučnu izolaciju u stanu