LadyVu.com

Četkica za zube za aparatić

Četkica za zube za aparatić

Nije svatko je dovoljno sretan da imaju lijepe zube po prirodi, ali možete ispraviti nedostatke zbog modernih ortodontskih sustava - proteza. To metalna ploča trajno montiran na zubima i na liječenje imala koristi, a ne šteti im je potrebna posebna njega.

Za čišćenje teško dostupnih mjesta gdje je ugradnja ortodontske sustava pojavile čak i više, tu je posebna četkica za aparatić i nije bio sam. Preporučljivo je koristiti najmanje tri različite vrste kvalitetnog oralnog perioda čišćenje u nošenja aparatića.

Što su ortodontske četka za aparatić?Četkice za aparatić za čišćenje imaju tri vrste, od kojih je svaka odgovorna za određeno radno područje:

  1. Četke - lako pročišćeni mjesto zagađivači plakiranje ispod metala u luku i široke interdentalnih prostora.
  2. Četkica za zube za aparatić 1
  3. Onebeam četkom - mini četke se sastoje od jednog pramena čekinja, dlake koja su raspoređena u krug. Takav četka je potrebno čistiti oko svake ploče, to jest, za gotovo draguljar rada.
  4. Četkica za proteza 2
  5. Četka sa V-urez dizajniran za istovremeno čišćenje i aparatića i zubi, ali ne odustati od druge za čišćenje kistova iz seta. Zbog niske središnjem dijelu do teško dostupnih mjesta se može doći brzo i istovremeno paziti na bočne površine zuba.
  6. Četkica za proteza 3


Koristeći četkice za čišćenje proteza ne poništava korištenje konvencionalnih četke, gdje je svaki potpune čistoće. Ona je brzim pokretima očistiti žvakaće površine, koje se ne može nositi specijaliziranih alata. I za uklanjanje ostataka hrane između zubi preporuča se koristiti zubni konac - poseban zubni konac impregniran.

Uz priručnik je i električna četkica za zube za aparatić koji su različiti mlaznice instalirane, a kojima je broj radnika koji rade raspone. Tipično, takva četka za minutu čini oko 30 tisuća pokreta i vrlo učinkovito čisti zube i aparatić.

Četkica za proteza 4

Video: Za proteza i implantata: Oral-B orto i Power savjet

Video: Briga za uglatih sustave

Video: Čišćenje aparatić četka i četka Curaprox

Video: Čišćenje ortodontskih naprava

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Četka za čišćenje prašineČetka za čišćenje prašine
Safir aparatićSafir aparatić
Trudnoća i aparatićTrudnoća i aparatić
ČetkeČetke
Četka za odijeloČetka za odijelo
Aparatić za djecuAparatić za djecu
Besprijekoran osmijeh, ili da li nositi aparatić?Besprijekoran osmijeh, ili da li nositi aparatić?
Self-spajanjem aparatićSelf-spajanjem aparatić
Električni četkica zubElektrični četkica zub
Aparatić na zubimaAparatić na zubima
» » » Četkica za zube za aparatić