LadyVu.com

Trudnoća 33 tjedana - Fetalna Težina

Trudna 33 tjedana fetusa mase33 tjedana - što je gestacijska dob od 8 poroda mjeseci. A s početkom devetoga - sve je teže roditi prošlog mjeseca, ženu. Važnu ulogu u tome odigrala težini budućeg djeteta. Idemo saznati što prosječni parametri fetus u ovoj fazi.

Norma fetalnog težine u 33 tjedana

U normalnom razvoju, osim ako postoji bilo kakva devijacija, težina nerođeno dijete je u utrobi, je prosjek od 2 kg. No, budući da su sva djeca rođena drugačije, već u ovoj fazi, mogu značajno razlikovati. Težina granice norma za 33-tjednu beba - od 1800. do 2500, ova brojka može biti mali marginu pogreške identificiran pomoću ultrazvuka.Ako je dijete zabio više staviti na težini, trudnica može preporučiti operativni način dostave. Izborni carski rez je prikazano i žene sa previše uske zdjelice, kao i onih koji su snimljeni stav zatkom fetusa. Činjenica da je velika beba postane previše gužve u maternici, a to je malo vjerojatno da će se moći okrenuti, to se događa samo u rijetkim slučajevima.

Svaki dan se beba dobiva oko 20 grama, dok je žena sama mora oporaviti, ne manje od 300 g tjedno. Ako debljanjefetalnog težine u 33 tjedana premala - to je prilika za dodatni posjet liječniku.

Svaka trudnica treba biti svjestan da pridržavanje bilo koji način ishrane sa pogledom na manjoj težini, može dovesti do ozbiljnih problema u djeteta, i riskirati svoje zdravlje kako bi stekli manje od kilograma, a zatim brzo gube na težini nakon poroda, jednostavno neprihvatljivo. Vrlo je važno na kraju trudnoće kontroli težine kao budućeg djeteta i njegove majke.

S obzirom na druge pokazatelje trudnoće, osim težine fetusa, na 33-34 tjedna njegov rast je obično 42-44 cm u veličini u ovom trenutku on podsjeća na ananas.

Tjedan Trudnoća 33 Video

Video: 33 + tjedana trudna trbuh, prvi dani u dekretu

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Težina novorođenčetaTežina novorođenčeta
Gestacijska dobGestacijska dob
Trudnoća 26 tjedana - što se događa?Trudnoća 26 tjedana - što se događa?
22 Tjedna trudnoće - fetalni veličina22 Tjedna trudnoće - fetalni veličina
Genera stražnjica fetusGenera stražnjica fetus
Uzi 32 tjedana trudnoće - stopaUzi 32 tjedana trudnoće - stopa
Fetalni težina tjednima - TablicaFetalni težina tjednima - Tablica
33 Tjedna trudnoće - što se događa?33 Tjedna trudnoće - što se događa?
Uzi na 33 tjedana trudnoće - pravilaUzi na 33 tjedana trudnoće - pravila
Fetus 30 tjedanaFetus 30 tjedana
» » » Trudnoća 33 tjedana - Fetalna Težina