LadyVu.com

Bež puštanje u ranoj trudnoći

bež puštanje u ranoj trudnoćiPočetna faza rađanja je vrlo važno, jer je embrij se ukorjenjuju u endometrij. Tijekom tog razdoblja, fetus je vrlo ranjiv. Naravno, žene su u pitanju, ako se otkrije u ranoj iscjedak trudnoća bež. Mi smo razgovarali o tome kako nesigurnim bjelanjaka.

Raspodjela u ranim fazama

Treba naglasiti da je izbor žena može biti ne samo nenormalno, ali fiziološka. Prvo, uzeti u obzir slučajeve u kojima je to norma.

U trudnica povećava količinu progesterona, zbog čega je vaginalni sekret je poboljšana. Prema tome, žena u ranoj trudnoći promatra u svom bež izbor. Ovi bijelci bi čak milost: hidratizaciju genitalije, a moja majka ne doživljava nelagodu.

Neka nam otkriti, što je razlog zašto još uvijek se vidio na donje rublje. Tijekom stvaranja sluzi utikač može izaći sluz. Takvo svjetlo bež, bez stranih mirisa iscjedak u ranoj trudnoći je uobičajena pojava.Sjemenog zametka 1 tjedan 2 putuje prema maternici, gdje će se smiri. Tijekom tog razdoblja, cjelovitost sluznice može trajati malo poremećen, zbog onoga što se događa beznačajnom kapilara krvarenje. Zbog toga, tijekom trudnoće mogu se pojaviti tamno bež ili smeđe iscjedak. Oni također nisu razlog za paniku.

Nakon 20 tjedana u trudnica povećava estrogen, što također uzrokuje bež sluznice sekret tijekom trudnoće.

No, često puštanje mogu upozoriti na nove nevolje. Razmotrimo slučaj gdje je žena dužna da preuzme odgovornost za takve zaslone.

Kada se to simptom je opasno?

Smeđe mrlje na donjem rublju može pojaviti nakon spolnog kontakta ili ultrazvučnih studija. To je zbog činjenice da je zid maternice postaje labav, te stoga više ranjiv na razne izravnih kontakata.

Ako žena nalazi se u ranoj trudnoći bež-smeđe pražnjenja, može govoriti o opasnostima kao što su izvanmaternične trudnoće, odvajanje jajašca, cervikalna erozija. Ako je izvanmaternične trudnoće, onda postoji jaka bol u trbuhu, a dodjela je zatišje razviti u krvarenja. Zbog infektivne bolesti (papiloma virus, kandidijaza i dr.) također se pojavljuju neugodan iscjedak sa off loš miris. Budite u ovom slučaju vrlo oprezni, jer oni mogu ući u maternicu utjecati na trudnoću i štetno djelovati na plod. Postoji hitna potreba da se testira i započeti liječenje.bež smeđa iscjedak u ranoj trudnoći

Dakle, norma smatra se jednokratno tamno bež ili smeđe pražnjenja tijekom trudnoće, koje se javljaju u implantaciju oplođenog jajašca u maternicu. U drugim slučajevima, ako je žena pronađena smeđe mrlje na rublju, a ona je imala bolove u trbuhu, to je razlog žuriti s liječnikom.

Dakle, ako u ranoj trudnoći bile bež ili smeđe iscjedak nije uvijek sugerira patologiju. Slušajte svoju dobrobit. A ako vam znakove upozorenja odmah otići do liječnika.

Video: Koncepcija i prva 2 tjedna trudnoće

Video: Izbor za 2 tjedna trudnoće

Video: Ponašanje opasnosti od pobačaja

Video: Ton maternice i rizik od pobačaja u trudnoći - koji prijeti koga?

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Brown je iscjedak u ranoj trudnoćiBrown je iscjedak u ranoj trudnoći
Raspodjela trudnoće: vrste, uzroci, posljediceRaspodjela trudnoće: vrste, uzroci, posljedice
Tekući iscjedak tijekom trudnoćeTekući iscjedak tijekom trudnoće
Brown je iscjedak u trudnoći u kasnim fazamaBrown je iscjedak u trudnoći u kasnim fazama
Mjesečno tijekom rane trudnoćeMjesečno tijekom rane trudnoće
Uočiti u ranoj trudnoćiUočiti u ranoj trudnoći
Uočiti u ranoj trudnoćiUočiti u ranoj trudnoći
Ultrazvuk u ranoj trudnoćiUltrazvuk u ranoj trudnoći
Mjesečno za prvi mjesec trudnoćeMjesečno za prvi mjesec trudnoće
Brown je iscjedak u ranoj trudnoćiBrown je iscjedak u ranoj trudnoći
» » » Bež puštanje u ranoj trudnoći