LadyVu.com

Fetalni miješa na 20 tjedana

miješanje fetusa na 20 tjedana

Prvi put je bio na 20. tjedna trudnoće trudnica osjeća fetalnih pokreta. Višerotke majke početi osjećati pokrete njihovog budućeg djeteta 2 tjedna ranije. To je zbog činjenice da je žena koja očekuje svoje prvo dijete, možda ne uvijek pravilno prepoznati novi doživljaj trudnoće i interpretira ih kao fetalnih pokreta.

Ne treba zaboraviti da je na dan prvih fetalnih pokreta određuje očekivanog roka isporuke.

Položaj 20 tjedana fetusFetalni položaj - omjer fetusa na os maternice osi. Ovaj i drugi pojmovi koji se koriste od strane liječnika pojasniti fetalnom položaju. Položaj fetusa 20. tjedna trudnoće može biti drugačiji, jer dijete je još uvijek dovoljno mali i aktivno se kreće unutar maternice, mijenja svoj položaj, ali u budućnosti, u kasnijim fazama trudnoće, uspostavljanje pravilnog fetalnom položaju utječe na proces porođaja.

Na 20 tjedana trudna veličina trbuh je već prilično velika, a on postaje vidljiv. Pupak se može izgladiti. Klinac je u porastu, a vaš želudac se povećava zajedno s njim, uglavnom zbog povećanja maternice, u kojem se nalazi. Veličina maternice je normalno 20 tjedana trudnoće i dalje raste i održava okrugli oblik, koja je formirana krajem 2 mjeseca trudnoće i ne mijenja do kraja u drugoj polovici trudnoće. Krajem 20. tjedna trudnoće, maternica je na dnu 2 poprečnih prstiju ispod pupka, što također pomaže da se odredi točan datum trudnoće.

Gestacijsku dob fetusa u 20. tjednu trudnoće i točne dobi trudnoće može se odrediti datum prvog otkucaja srca fetusa, koji je slušao pomoću ginekološkoj stetoskop za trudnice, na dan prve fetalnih pokreta, veličina i visina stoji maternice, na dan zadnje menstruacije, u volumenu želudac, dužina ploda, veličina glave i uz pomoć ultrazvuka.

Video: budi ploda.22 tjedan.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Genera stražnjica fetusGenera stražnjica fetus
31 Tjedna trudnoće - fetalni kretanje31 Tjedna trudnoće - fetalni kretanje
22 Tjedana trudnoće - fetalni pokreti22 Tjedana trudnoće - fetalni pokreti
Prvi miješanje fetusa tijekom trudnoćePrvi miješanje fetusa tijekom trudnoće
11 Tjedna trudnoće - veličina želuca11 Tjedna trudnoće - veličina želuca
Ultrazvuk - 22 tjedana trudnaUltrazvuk - 22 tjedana trudna
Fetalni pokreti u 27. tjednuFetalni pokreti u 27. tjednu
17 Tjedna trudnoće - fetalni kretanje17 Tjedna trudnoće - fetalni kretanje
Stav zatkom fetusa - 20 tjedanaStav zatkom fetusa - 20 tjedana
Stav zatkom fetusa - 27 tjedanaStav zatkom fetusa - 27 tjedana
» » » Fetalni miješa na 20 tjedana