LadyVu.com

Propušteni pobačaj u ranoj trudnoći

Propušteni pobačaj u ranoj trudnoći

Svaka majka se boji čuti strašnu dijagnozu vašeg djeteta. Jedan od takvih dijagnoza je propustila pobačaj. Međutim, to nije potrebno unaprijed kako bi se konfigurirati za najgore: propustila pobačaj statistiku spada negdje u 170-200 trudnoća.

Propušteni pobačaj - je stanje u kojem je fetus unutar majka umre i potpuno umire. Najčešće se javlja prije 28. tjedna trudnoće.

Najopasniji razdoblja, koji se također naziva kriza trudnoće:

 • 3-4 tjedna, potrebno je najveći postotak propustila pobačaj u ovom razdoblju, do 70%;
 • 8-10 tjedana, 50%;
 • Nakon 12 tjedana, samo 5%.


Ispostavilo se da je najopasnije razdoblje trudnoće do 12 tjedana.

Postoje slučajevi u kojima je u ranim fazama u uredu ultrazvuka liječnik je rekao: „Imate blizance, jedan fetus zaustavljen, a drugi dobro razvijen” To je prirodno za svaku mamu ove informacije šok. Ali ne očajavajte, ako se dogodi u ranim fazama, propustili prvog tromjesečja fetus ili mumificirana ili resorbira. Živo dijete može u potpunosti razviti i roditi savršeno zdravo dijete.

Uzroci nisu održive ranoj trudnoći

To nije uvijek liječnik može utvrditi razloge zbog kojih se gubio fetus. Međutim, možemo identificirati niz uzroka koji mogu dovesti do izbljeđivanja fetusa:

 • hormonalne promjene u tijelu žene;
 • kromosomske ili druge bolesti;
 • infekcije, posebno one koje su spolno prenosive. Gripa kod visoke temperature, također može izazvati blijedi fetusa;
 • loše navike roditelja, kao što su alkohol, pušenje, droge;
 • lijek, posebno u ranim fazama. Potrebno je pažljivo proučiti upute za primjenu lijekova i ne uzimaju lijekove, gdje je napisano u kontra trudnoće;
 • preventivno cijepljenje, činjenica da je doza koja stavi odrasle, je kobno za fetus;
 • Sukob Rh faktor između fetusa i majke, posebno, ovaj faktor je opasno, ako su žene imale pobačaje, antitijela se akumuliraju u tijelu majke i odbaciti fetus;
 • stres;
 • dizanje utega;
 • česte pobačaja, et al.

Kako znam da je fetus zaustavljen?

Odredite blijeđenje trudnoće u ranoj trudnoći, bez dodatnih ispitivanja je gotovo nemoguće. To se najčešće događa na sljedećem prijem u ginekologa kad liječnik ne može slušati dječji srca. Onda je dodjeljuje proći ultrazvuk, koji zamrznuo plod ili ne biti precizno utvrđena.

Međutim, postoji nekoliko znakova da je sama žena može sumnjaju blijedi fetusa iu ranim fazama. To je potpuna ili djelomična prestanka simptoma trudnoće. Stvar je u tome Razlozi za ne-održiv trudnoće ranoj trudnoćisimptomi trudnoće (jutarnje mučnine, oticanje dojke, slabost, i drugi.) žena doživljava pod utjecajem hormona trudnoće. U slučaju ne-održiv trudnoće, ovaj hormon više ne proizvodi, odnosno, žena prestaje osjećati trudna. Međutim, neki testovi mogu čak ukazuju na prisutnost trudnoće, na primjer, test krvi. To je zbog činjenice da i dalje razvijati membrane, nije plod. manje krvarenje može pojaviti u rijetkim slučajevima.

Treba imati na umu da trudnica zbog povećane emocionalnosti, sama može izmisliti simptome i uzroke, pa najbolje da ne izvući zaključke i tražiti pomoć od svog liječnika.

Propušteni pobačaj, to je nesumnjivo mnogo stresa za ženu, ali je ne smatra kao dijagnoza za život. Najvjerojatnije, žena može zatrudnjeti i opet roditi zdrav i hranjiv dijete.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ono što je propustila pobačaj, i kako se to manifestira?Ono što je propustila pobačaj, i kako se to manifestira?
Voće izblijedjeti u ranim fazamaVoće izblijedjeti u ranim fazama
Abortus kod 8 tjedanaAbortus kod 8 tjedana
Propušteni pobačaj: pojmoviPropušteni pobačaj: pojmovi
Simptomi nisu održive ranoj trudnoćiSimptomi nisu održive ranoj trudnoći
Čišćenje s ne-održiv trudnoćeČišćenje s ne-održiv trudnoće
Propustili pobačaj u drugom tromjesečjuPropustili pobačaj u drugom tromjesečju
Pobačaj - prekid trudnoćePobačaj - prekid trudnoće
Propušteni pobačaj u kasnoj trudnoćiPropušteni pobačaj u kasnoj trudnoći
Fading voće - SimptomiFading voće - Simptomi
» » » Propušteni pobačaj u ranoj trudnoći