LadyVu.com

Temperatura u novorođenog 37

temperatura novorođenčeta 37S obzirom na činjenicu da djeca nisu savršeni termoregulacija centar, njihova tjelesna temperatura može varirati za nekoliko dana. Dakle, čak i kada novorođenče temperatura dosegne 37 stupnjeva, majka ne treba paničariti, ali pokušati utvrditi uzrok njegovog povećanja. Obično samo temperatura novorođenčeta trebala biti na 36,6 stupnjeva klasičnih. Međutim, u praksi je to drugačije od ovog parametra.

Značajke tjelesne temperature u djece

Često, tjelesna temperatura djeteta, što je jednako 37 stupnjeva nije odstupanje od normale. Takve promjene mogu se promatrati do šest mjeseci. Međutim, svi pojedinačno i temperatura tijela površine djeteta je u potpunosti ovisi o brzini protoka metaboličkih procesa u tijelu. Prema tome, u nekim slučajevima, temperatura 37,5 dojenčad može se tolerirati, pod uvjetom da se simptomi ne poštuju, a vrijednost promatrane na temperatura izmjerena svakodnevice.

Porast temperature - znak bolesti

S obzirom na činjenicu da je proces metabolizma u djece javlja na visokoj brzini, tjelesna temperatura diže na bolesti vrlo brzo. Tada je moja majka i počinju se pitati zašto novorođenče temperaturi od 37 ili više.Razlozi za podizanje temperature u novorođenčeta su vrlo raznolike. Najznačajniji su:

  • banalno pregrijavanje djeteta;
  • bolesti;
  • tijela reakcija cijepiti;
  • odgovor na stres;
  • alergija;
  • patologija živčanog sustava.

U svakom slučaju, moja majka mora stalno promatrati novorođenče s povećanjem njegove temperature. Ako vam se pridruže simptome trovanja, uzrok je infekcija.

Što učiniti s povećanjem temperature na dijete?

Za početak, moja majka mora utvrditi uzrok porasta temperature. Često, to može biti normalno da se pregrijati, odnosno, kada je moja majka, bojeći se da joj je beznačajna osoba bolesna, odjeveni u odjeću on ima previše.

Temperatura 37 dijeteAko su simptomi prehlade, majka treba upozoriti, a što je prije moguće pozvati liječnika u kući. Da bi se olakšalo stanje djeteta treba dati puno pio.

Dakle, groznica kod novorođenčeta nije uvijek znak bolesti. Dakle, temperatura 37 u novorođenčadi ne bi trebala izazvati strah od mladih majki. Vi samo trebate gledati bebu, au slučaju znakova infekcije - vidjeti pedijatra za kvalificirane pomoć.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Uzroci visoke temperatureUzroci visoke temperature
Koliko se temperatura održava na dijete s otitis?Koliko se temperatura održava na dijete s otitis?
Tjelesna temperatura u ranoj trudnoćiTjelesna temperatura u ranoj trudnoći
Tjelesna temperatura od 35 - što to znači?Tjelesna temperatura od 35 - što to znači?
Što je bazalna temperatura tijekom trudnoće?Što je bazalna temperatura tijekom trudnoće?
Temperatura 38 bez simptomaTemperatura 38 bez simptoma
Niska temperatura tijekom trudnoćeNiska temperatura tijekom trudnoće
Temperatura beba 35Temperatura beba 35
Temperatura novorođenčeTemperatura novorođenče
Tijelo temperatura novorođenčetaTijelo temperatura novorođenčeta
» » » Temperatura u novorođenog 37