Praška za pranje sa svojim rukama
Želja da se deterdžent vlastite ruke ne javlja samo u vezi s rastućim tvornički praha ili gelova. Često, u lijepim i ugodnim mirisna kompozicija onoliko štetnih kemikalija da djeca, pa čak i odrasli često proizlazi iz alergije oprati stvari. Ali to nije uvijek moguće nositi se s mjesta, koristeći samo jedan sapun. To je razlog zašto ljudi su u potrazi za receptima, kako napraviti sredstvo za pranje koje ne bi dao na tvorničke proizvodnje.
Proizvodnja prašak za pranje sa svojim rukama
- U našem radu, ne možemo učiniti bez sapuna. Pogodno ekonomske ili beba, Ako se bojiš alergije, ne morate kupiti proizvode s okusima.
- Naribati sapun.
- Sitnija frakcija sapun komada, lakše će se rastopiti u vodi.
- Dalje, moramo naći trgovinama za pranje soda, koji pojačavaju djelovanje sapuna. Ako iz nekog razloga u svojim prodajnim mjestima tih proizvoda nije prisutan, može se izvršiti pomoću sode bikarbone na raspolaganju. Mi smo ga sipati u posudu, staviti u pećnicu oko sat vremena na 200 stupnjeva, i dobiti mrvljiv prah s više alkalna sastava.
- Još jedan sastojak - bušilica. Neki ljudi mogu ga koristiti prije nego otjerati kukce (mravi). Znanstveno ime ove prahu - borna natrijeva sol.
- Sljedeći komponenta - jednostavan sode bikarbone. Prilikom pranja pomaže za izbjeljivanje stvari i loše omekšava tvrdu vodu.
- Kako napraviti domaći deterdžent za pranje rublja na svoje stvari je dobar miris? Proizvođači dodaju njihov sastav različitih okusa, ali mi koristimo u ovom slučaju sigurno eterična ulja. Usput, čaj stablo je u stanju da se bore gljiva i ubija eukaliptus loše hladno, pa ti dijelovi će donijeti dvostruku korist.
- 10-30 kapi ulja prelije u sode.
- Žlica miješati soda za pečenje i maslac.
- Mi uzeti posudu i prelijte našim sastojcima. Mljeveno sapun pour 1-1,5 šalice.
- Zatim dodajte jednu čašu boraksa, sode hrane i soda za pranje.
- Izmiješati sastojke žlicom.
- Mi smo stavili ih u blenderu i dalje melje.
- Budite sigurni da ste dobili homogenu smjesu.
- Praška za pranje, napravio svojim rukama, spreman je. Za dugoročno skladištenje je bolje staviti u staklenku.
Video: pranje u prahu sa svojim rukama
Video: prašak za pranje ruku
Dijelite na društvenim mrežama:
Povezan
- Sapun dozator
- Tablete su deterdženti za rublje
- Gel za pranje ruku
- Kako oprati kuhinjske krpe?
- Kako oprati kuhinjske krpe kod kuće?
- Koji praška za pranje je najbolji?
- Kako očistiti pećnicu?
- Deterdžent za suđe s vlastitim rukama
- Kalupi za sapun sa svojim rukama
- Sapun u mikrovalnom
- U pranje novorođenčadi stvari?
- Kako odabrati pranja deterdžent za bebe?
- Dječji sapun za pranje kose
- Pranje sapunom, njegove dobre i kućni maske recepti
- Poslovni kosa sapun
- Mogu li oprati kosu sapun?
- Japanski pranje
- Sapun lica
- Sapun akne
- Alergije na prašinu
- Tar sapun - svojstva