Odabir kose valjak
Postoji mnogo pribor za stvaranje stilski i neobične frizure, a većina od njih su jednostavni za uporabu, a imaju i nisku cijenu. Uzmite, na primjer, sušilo za valjak. To je najviše jednostavan uređaj koji omogućava kratko vrijeme za stvaranje trodimenzionalni kosu bez napora.
Što je kosa valjci?
Kosa valjci služe za dugo vremena, oni se mogu koristiti za stvaranje Surround snop Bun ili čak i na finom dlakom srednje dužine. To je nezamjenjiv alat za stvaranje složenih svečane frizure, jer oni mogu značajno povećati raspon mogućih stupova.
Ovisno o vrsti, obliku i materijalu koji se koristi za kosu valjaka su:
- oko - u obliku meke prstena. Obično takav uređaj se stavlja na temelju rep i omotan oko ostatak kose, što je rezultiralo u volumnom kolač;
- ravan - predstavlja pravokutnu ili blago zaobljen oblik, koji se koristi za davanje frizuru dodatni volumen. Kao valjak stavljena u već formirane elementa kose, na primjer, pod kovrdžasto ljuska, omotan rog ili unutra Surround rotor.
Kosa valjci mogu biti izrađene od različitih materijala, ali najpopularniji su proizvod mekom tkaninom ili peciva, poput lufa. Ova tekstura pribor čvrsto drži kosu, ne dopuštajući im da se zaplesti i bez uzrokujući nemir prilikom uklanjanja uređaja.
Kako napraviti perla kose sa svojim rukama?
Najjednostavnija opcija da bi mogli napraviti različite frizure, bez puno truda će se u kupovinu za kosu valjkom. Ovaj uređaj se može naći u bilo kojoj trgovini ili frizerskom salonu specijalizirane. Međutim, to neće biti teško da bi takav dodatak na svoje vlastite.
Najjednostavnija opcija da svoje ruke valjak-ring - je koristiti stari kurs. Da biste to učinili, izrezati čarape, očistite područje prstima. Prvo je twist segment u obliku krafne, a zatim ga zalijepiti u drugu polovicu, i dalje kotrljati do kraja.
Rezultat je većina svitak s uskim vratom. Čvrsto upletena tkanina će pouzdano zadržati oblik, tako da je dodatno lijepljenje rola nije potrebno. Prednosti takvih self-made kosu je da je jednostavan, jeftin i sasvim sigurno za zdravlje. Savjet: najbolje je da se iz frotir čarape, ovaj materijal je ugodan za kosu, electrifies i zbunjuje ih.
Stan valjak za kosu bi trebao biti jednostavan, ali bujna, pa prirodni materijali koriste za proizvodnju. Za izradu roll svoje, najbolje je koristiti prirodne kose, oni su jednostavno, au isto vrijeme veliki.
List mini pričvršćivanje gumica, onda mnogo zafrkavati češalj s finim zubima. Nastala bujne glomerula treba staviti u mrežu kosu i čvrsto zatvoriti rupu da se spriječi gubitak sadržaja.
Imajte na umu da u nedostatku prirodne kose odijelo umjetna kosa, koji je dostupan u frizerskom dućanu, ali takvi dodaci mogu se koristiti samo u slučaju odsutnosti alergije sintetika.
Izvorni frizura s kose valjcima
Sušilo za valjak vam omogućuje da brzo i jednostavno stvoriti romantičnu frizuru. Ovdje su neke jednostavne i spektakularne opcije stupova:
- kratko svjetlo, koja je korisna za valjak u obliku prstena. Prvo morate pažljivo češljati kosu i češalj malo po malo korijena dati volumen kose. Zatim napraviti rep na željenu visinu i učvrstite je bend, a zatim staviti na vrhu elastičnog valjka. Sada nam treba još jedan tanki gumicu koja odgovara na vrhu valjka, pre-izravnala kosu, tako da pribor nije bio vidljiv. Ako je vaša kosa je duga, ostali krajevi niti biti podijeljena na dvije strane, a svaka pletenica u kikice, a zatim formira bazu repa se privezala pletenice. Ako je duljina preostalih brave nisu dovoljne za tkanje, a zatim savjete, možete jednostavno ugurati unutar frizure (bolje to učiniti s donje strane greda) ili ubosti nevidljivom.
- volumetrijski ljuska učinjeno pomoću ravnu valjka. Za ovu pred-tease kosu i podijeljen je na dva dijela. Gornja polovica je potrebno stegnuti u ljusci, ali prije fiksiranja u članu treba staviti valjak, moguće je dodatno dovoditi nekoliko puta kose, sakriti dodatni pribor od znatiželjnih očiju. Budući da je valjak je napravljen od mekog materijala, to je vrlo lako probušiti konvencionalne igle za pričvršćivanje. Preostali slobodni kosu ili se može pričvrstiti i ostaviti slobodan ili omotan oko školjke, dodatno povećava svoju obem.Rekomendatsiya: za ovu frizuru je najbolje odabrati boju kose valjak, inače vam svibanj imati problema sa svojim maskirati, pogotovo ako imate tanku kosu.
- Cijeli niz valovitu kosu Izgleda jako lijepo, pogotovo ova frizura savršeno za nestašan kovrčave kose. Prva stvar koju trebate pažljivo češljati kosu, a zatim ih obraditi pjenu ili pjenu. Kosa je podijeljena u tri dijela, valjkom kako bi centar stražnjem dijelu glave i uhvate svog srednjeg dijela kovrče. Isto tako, pečat valjak strana kosa dio. Brave treba ravnomjerno po površini valjka da ga potpuno prikrivanja ispod njih. Krajevi niti je potrebno priložiti igle ili nevidljiv.
Takav jednostavan stil uvelike uštedjeti vaše vrijeme i omogućiti da stvorite različite slike svaki dan.
Recenzije valjci za kosu
Valjci za kosu su već dugo popularna kosu, tako da mnoge žene koriste ih za stvaranje spektakularne jedinstvene frizure. Ovdje su neke recenzije ostaviti korisnicima tih uređaja:
Julia 23 godina:
Za moju tanku kosu okrugli valjak je olakšanje. Sada mogu napraviti prekrasan bujne zrake ili twist pecivo.
Marina, 20 godina:
Prva upotreba kose valjkom donijela samo razočaranje, jer sam kupio skupo, bila lažna izrađen od umjetne kose. Budući da sam alergičan na sintetičkih materijala, kupnja morao baciti jastuk. Izlaz iz situacije postaje self-made stan valjak, za koji sam koristio svoju kosu nakon šišanje. Sada opširni frizure - ovo je moja dnevna slika.
Yana, 31 godina:
Prvi put kad sam koristio valjak za izradu svadbene frizure, dobio puno komplimenata na prekrasnoj styling, odlučio sam ga ponovno koristiti. Sada, bez jastuka kosu ne čini niti jedan od mojih svečane slike.
Valentina 57 godina:
Uz dob, izgled i volumen kose pogoršava, pa moramo koristiti sve vrste vezanosti vratiti svoju ljepotu. Ako za hidrataciju šampona i bojanje odijelo i masku, a zatim dati volumen kose može svitak samo kosu. Koristim ovaj pribor za 5 godina, i nikada zažalio kupnje.
Kristina, 25 godina:
Vidjevši u brijačnici nevjerojatnu transformaciju vrlo tankom kosom u spektakularni stil s valjkom za kosu, pitao sam učiniti isto za mene. Od okružuju zrake - moj omiljeni frizure, osim njegova proizvodnja ne uzeti puno vremena.
Video: Izaberite uvijač za kosu - Vijeće All Bodo dobro - Broj 438 - 2014/08/05 - Sve će biti u redu
Video: Kako odabrati valjak - vrste, dimenzije, karakteristike.
Video: Odabir lutka frizure
Video: Kako odabrati kose barrette. volumena kose
- Originalna ideja za stvaranje večernjih frizura za dugu kosu
- Imate srednje dužine kose? Saznajte kako staviti njihov moderan!
- Raznolikost frizure s kovrčama
- Trendi frizure 2012
- A što znamo o tanku kosu?
- Kosu-češalj
- Kako napraviti hrpu volumena?
- Frizura školjka sa svojim rukama
- Frizura sa sušilom za valjak
- Frizura za tanku kosu
- Trendy frizura
- Barrette snop
- Kako napraviti polaganje u kući?
- Bagel kose