Kao brondirovanie kose učinio?
Brondirovanie kose - jedan od najboljih načina da se postupno vraćaju na prirodan ton, kao dobro rješenje za dodavanje zvuka i vitalnost frizure. Sam postupak je malo kao isticanje, poznat mnogim ženama mode, ali rezultat izgleda puno prirodnije i atraktivan.
Brondirovanie prvi put provodi nekog nepoznatog engleski stilist u kosu čokoladno smeđa. Specijalist malo ukrasiti pramenovima modele 1-2 nijanse, te je napravio izgaranje efekt je nešto slično prirodnim „Vodopad” tonovima, uobičajene svijetlo smeđe kose za žene. To je zbog prvog eksperimenta s mekim ističe, postupak je dobila određenu ime izvedeno iz dvije riječi: smeđa (smeđa) i plavu.
Brondirovanie spektakularno svih frizure, smeđe ili čokolade boje. Ali ne preporuča brondirovanie vlasnicima tamne kose, jer odabrati boju koja će biti 1-2 nijanse svjetlije crno ili plavo-crna je gotovo nemoguće. Brondirovanie rezultat će biti gotovo neprimjetan, ili - daleko od prirodnosti.
Preporuke za kosu brondirovanie
Brondirovanie kosa je najbolje učiniti u tamnim nijansama smeđe kose.
- Nijanse za bojanje pramenova bolje odabrati ne više od 1-2 nijanse svjetlije ili tamnije boje bazu.
- Zajedno s booking, čiji je cilj da se boja kose prirodnije, nema štete će biti učinjeno dva ili tri bojanje tanke pramenove, to će učiniti polaganje svjetlije.
- Brondirovanie kose su najbolje prepustiti profesionalac koji može pravilno održati boju za „meke” ton i gladak prijelaz i odabrati najbolje opcije za boje, tako da oni ne izgledaju nalyapisto.
- Nemojte eksperimentirati u brondirovanie mnogo kovrčavom kosom, učinak je gotovo ne primjetno u najboljem slučaju, ili izgleda neprirodno - u najgorem slučaju.
- Nakon brondirovanie ne biti nezgodno držati postupak kosu laminaciju, kako bi se sačuvala „Igra boje” na više dugoročno kose.
- Su razmaci između nitima, kao debljini niti, kada brondirovanie ne mora biti ujednačena, to će učiniti slika prirodnije.
- Nije potrebno brondirovat velikim masivnim kose pramenove, to će dovesti do nesklada frizura.
- Brondirovanie može shvatiti kao rezultat načina i način postupno razjašnjenja pojedinih pramenova ili obrnuto - tamnjenje, vratiti prirodnu boju kose nakon bojenja radikala.
Brondirovanie na fotografijama
Da bi se razumjelo kako će izgledati brondirovanie rezultat u određenom tonu kose treba gledati na fotografije slavnih osoba. Nakon crvenog tepiha stalnih inovacija u svijetu bojanje kose je došao po volji isto Jennifer Aniston već duže vrijeme čini brondirovanie, te je time svoje kose plavuša po prirodi još svjetlije i življe. Brondirovanie često se i Jennifer Lopez, a poravnavanje pramenove i radikalno mijenja sliku.
Zašto ne napuniti vitke redove tanak ljubitelje eksperimenta s kosom, a ne odlučivati o brondirovanie? Pogotovo da je zbog djelomičnog bojanje kose tijekom postupka, struktura kose ne smeta toliko kao s punom bojom.
Recenzije brondirovanie
Marina, Tula:
Brondirovanie kosa - to je stvarno lijepa. Nisam očekivala da će biti rezultat. Kosa ne čak reći da su oslikani, kosa izgleda vrlo prirodno i istovremeno moderan.
Ilona, Iževsk:
Brondirovanie natrag kroz prirodne boje svjetla svijetlosmeđe kose. Glatko pod vodstvom stilista "razjasniti" slika i rezultat je postignut. Ali sada, kada imam prirodno tamno smeđu kosu, ponekad se ustručavati brondirovanie vizualno napraviti frizuru više volumena.
Tamila, grad Izmail:
Prijatelj mi je savjetovao čak i brondirovanie majstor preporučio. Ali ja ne mislim da je ovaj postupak je nešto slično tkanja, tako da će uništiti moju kosu. Ne znam tko je kriv - nesposobni čarobnjaka ili proizvođač boje. Čekam još tjedan dana i bit će obojana u crno kako bi sakrili tragove "nalyapyvaniya" Šarene, vrlo kontrastnim nitima.
Video: Kosa brondirovanie
Video: brondirovanie kosa Balayazh tehnologije.
Video: Kosa brondirovanie
Brondirovanie kosa: kako postati „brondinochkoy”
Tajne sijeva učinak spaljene kose: kako razlikovati brondirovanie, shatush i Ombre?
Brondirovanie: bojenje tehnika
Kosa brondirovanie
Brondirovanie kose kod kuće
Brondirovanie tamna kosa
Brondirovanie na plavu kosu
Bojanje na smeđu kosu
Izbjeljivanje krajeve kose
Nijanse svjetlo smeđe boje kose
Smeđa boja kose
Luksuzni boja igra: brondirovanie na plavu kosu
Ističe 2014
Ističe na tamnu kosu u 2014. godini