LadyVu.com

Tsvetotip izgled

tsvetotip izgled

Kao opće pravilo, make-up i odabirom odjeće, žena je vođena intuicija i okus sklonosti. To se događa da je danas slika savršeno usklađeni, a sutra nešto nije u redu. Ponekad želimo kupiti svoje omiljene stvari jednostavno zato što sjedi dobro s nama. No, pred ogledalom, postaje jasno da to nije prikladno u boji. Da bi se izbjegla takva rupa, pokušati pokupiti odjeću i šminku za svoj tsvetotip izgled.

Kako odrediti tsvetotip?

Da bi odredili vaš tsvetotipa stati pred ogledalo i gledati usko na sebi. Obratite posebnu pozornost na vaše lice. Najčešći -"sezonski" metoda podjele u tsvetotip izgled. Glavni kriterij za određivanje tsvetotipa ovom metodom - uzimajući u boji računa kože. Postoje četiri glavne vrste prema četiri godišnja doba:

Zima tsvetotip. Boja kože od predstavnika tsvetotipa, imaju tendenciju da se vrlo lagana, gotovo proziran. U tom slučaju, boja kose je vrlo tamna. To je kontrast između svjetla kože i vrlo tamne kose - glavna značajka zimske tsvetotipa. Ovaj takozvani tipa kontrast. No, ona također ima drugi oblik. Žene s tamnim, gotovo maslinovo kože i kose, boja čokolade, sa smeđim ili zelenim očima su također predstavnik "zima",

Boja haljine: na "zima" Izgleda savršene odjeće potpuno crne i bijele. Odaberite svijetle i hladne nijanse. Čelik i srebrne boje su također dobrodošli. No, pastelne boje, crvena i općenito tople nijanse, bolje je ne koristiti.

Što nositi: Zimski žene savršen klasični stil odijevanja. Odabrati jednostavan i strog rezove. Tanak dres ili sjajna glatka tkanina - najbolje rješenje. Dobar sklad s "zimi" su veliki geometrijski uzorci, sažetak i uzoraka.Proljeće tsvetotip. u "proljeće" ženske kože, u pravilu, u boji breskve, ponekad bjelokosti. Najčešće u djetinjstvu ova vrsta boja kose je vrlo svijetao, boje slame, ali s godinama se smrači, iako malo. Najčešće, struktura kose je tanka i ravna. Oči ovog tsvetotipa uglavnom plave, sive, ponekad zeleno svjetlo.

Boja haljine: Proljeće tsvetotip vrlo nježan, a boja je bolje odabrati meko i umirujuće tonove. Emerald, koralja, zlatna, boja, mladi zelje. Izbjegavajte tamne ili previše svijetle boje - to može vizualno čine kožu blijeda i beživotna.

Što nositi: Lagana pletena bluze i bolera. Jednostavan kroj i lagan silueta. Vrlo dobro izgleda sportski stil odijevanja. Tkanine treba odabrati običan ili s "miran" ispisa. Viskoza, lan tanke dres ili vrlo fit "proljeće",

Jesen tsvetotip. Malo kao i prethodni. Za ovu vrstu karakterističnim oči boje jantara, ponekad zelene, smeđe oči mogu imati lagano crvenkasti ton. Koža je obično tamne kože i pjegava, sunce je gotovo uvijek crveno.

Boja haljine: "jesen" Žene ne ide hladna siva ili plava boja. Bolje je dati prednost tamnih nijansi zelene ili zemlje. Mrkva, senf, močvara-zelena, smeđa i opeke.

Što nositi: za "jesen" jednostavno stvorio stilove poput safarija i zemlje. Raslojavanje stil i živost odabrane boje naglašavaju toplinu ovog tsvetotipa. Vi sigurno možete odabrati malo grube tkanine, tvida i vunenih tkanina. Pa pogodna koža i antilop.

Ljeto tsvetotip. Tsvetotip vrlo uobičajena među slavenskim. Upaljač kože i tamnije kose, svjetlije i više kontrasta tsvetotip. Boja kose može biti svijetlo smeđe ili sive boje. Većinu vremena "ljeto" zelene ili plave oči, ponekad smeđe. Koža je dovoljno svjetla, siva ili jesen tsvetotipmaslinovo nijansu.

Boja haljine: za "ljeto" stane, a taman i prigušene nijanse - siva, ljubičasta, roza i plava. No, crne i svijetle nijanse crvene treba izbjegavati. Srećom ja ću gledati pastelne nijanse.

Što nositi: Klasična i romantična - i vaši saveznici. Svila, šifon i drugi "leteći" i svjetlo tkanine, trapera, fini lan i čipke - to je vaš izbor.


Video: tsvetotip izgled // Stručni slika # 1

Video: Što je tsvetotip pojava? Kako odrediti svoj tsvetotip? Moj tsvetotip.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Tsvetotip „zima” - boja haljinaTsvetotip „zima” - boja haljina
Tsvetotip „Jesen” - boja haljinaTsvetotip „Jesen” - boja haljina
Tsvetotip proljeće - boja koseTsvetotip proljeće - boja kose
Tsvetotip „blage ljeta”Tsvetotip „blage ljeta”
Tsvetotip izgled „ljeto”Tsvetotip izgled „ljeto”
Tsvetotip ljetoTsvetotip ljeto
Tsvetotip „Duboko Zima”Tsvetotip „Duboko Zima”
Ljeto tsvetotipLjeto tsvetotip
Tsvetotip „kasna jesen”Tsvetotip „kasna jesen”
Tsvetotip „ljeto” - šminkaTsvetotip „ljeto” - šminka
» » » Tsvetotip izgled