LadyVu.com

Zlato piercing

zlato piercing

Piercing sada - više od ukrašavanje lica i tijela, to je znak slobode, zanemarivanja konvencijama i ponekad pripadnosti određenoj subkulturi ili mladih boem umjetničkim krugovima. Moderna piercing uključuje korištenje raznih ukrasa od metala, dragog i poludragog kamenja, kao i nakit.

Zlato piercing se smatra najsigurnije, jer za ove proizvode uzima zlato na najmanje 585-og testa, a koristi se kao ligature paladij. Kao legura ima antibakterijska i antigljivična djelovanje, a osim paladija i zlato pripravka je hipoalergen. Bitno je samo da odaberete pravu zlatni nakit za body piercing, kupuju ih u dobro poznate nakita tvrtki, specijaliziranih odjela i online trgovine s dobrom reputacijom.

Zlato Piercing uhoUho piercing - najčešći oblik piercing. Tradicionalno, za smještaj dekoracije probušene uho, ali još egzotično izgleda piercinga u drugim dijelovima uha - na tragus, hryaschik. Vrlo moderan i originalan smatra uho piercing Helix (Hpeliks). On uključuje istodobno korištenje ukrasa različitih oblika. Uho može biti ukrašen prstenovima, zvijezde, zapetljan figurice, ponekad zasebne stavke u isto vrijeme dopunjen umecima lijepih kamenja.

Zlato Piercing za nos

Drugi je po popularnosti nos piercing. Ukras za ovaj dio lica po odsutnosti brave, a učvršćenje osigurana posebnim konfiguraciju nogu. Vrste nos piercing malo:

  • bušiti nosnice, produkt može biti u obliku prstenova, klinčić, spojnica, itd.
  • probušiti pregradu između nosnica s ukrasa u obliku prstena ili potkove;
  • probušiti vršak nosa, ukrašene spiralnom nakit;
  • probušiti kroz krila i nazalni pregradom sa gata u banana ili štapića;
  • bušiti kožu nosa u razini očiju sa dekoraciju bara.

Zlato Piercing za jezik i usneza jezik piercing koristi twist - savijena i upletena u isto spirale u proizvode. Takve dekoracije također se može nositi i jezikom i ušima. Za svrha ukras obično koristi labret usne koji se sastoji od dvije lopte, od kojih je jedan lemljeni na štapu, a drugi se lako uklanjaju.

Zlatni obrva piercing

Obrva piercing je preferirani od strane onih koji žele skrenuti pozornost na oči. Obrva probijen okomito, vodoravno ili dijagonalno, bliže Hramu, kako se ne bi oštetio vidnog živca. Povjerite postupak može biti samo profesionalna high-end!

zlatni nakit za piercing 1zlato body piercing nakit 2zlatni nakit za body piercing 3
zlatni nakit za body piercing 4zlato body piercing nakit 5zlatni nakit za body piercing 6
zlatni nakit za body piercing 7zlatni nakit za body piercing 8zlatni nakit za body piercing 9

Video: Zlato Piercing fianit nos

Video: Zlato naušnica za piercing

Video: Muška nakit

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Obrva piercingObrva piercing
Što bi trebao misliti prije nego što piercinga?Što bi trebao misliti prije nego što piercinga?
Piercing uhoPiercing uho
Nos piercingNos piercing
Bušiti usneBušiti usne
Piercing uhoPiercing uho
Vrste piercingaVrste piercinga
Uho piercingUho piercing
Jezik piercingJezik piercing
Bradavica piercingBradavica piercing
» » » Zlato piercing