Odaberite odjeću za jesen 2014
Malo više želim da obratite pozornost na jesenskom ormar ove godine. Ove sezone, odabrati pravu odjeću nije tako lako kao u ljetnim mjesecima. Da, vrijeme je uzimajući hladno, a osnovni ormar za jesen 2012. brzo se mijenja u skladu s modernim trendovima. Ipak, čak i ljeti odjeća je prikladno u svlačionici, ako znate kako ga kombinirati s drugim stvarima.
boje jeseni
najbolji moderne boje ove sezone je kesten, smeđa, narančasta, zelena i ljubičasta, koji su veliki ažurirati svoj izgled za sezonu. Ja također preporučamo da obratite pozornost na tamnocrveni dolčevitu i sako. To će dati svoj ormar je jesen raspoloženje.
Trendi boje traperice
Traperice i razne ne-tradicionalne boje su vrlo popularan sada. Pročitajte više o njima, rekao sam ovdje. Najviše od svega volim crvenu boju kao tamnocrvena. S tim traperice savršeno odgovaraju bež ili smeđe vrh (jakna ili kaput). Crna je također dobar dodatak crvene hlače.
cvjetnim printevima
Ovaj trend je otišao u jesen 2014 proljeće-ljetne sezone i još uvijek je vrlo popularan. Tako da jednostavno možete napraviti svoj izgled sjaj i raznolikost boja. Preporučujem da obratite pozornost na haljine, suknje i hlače s printom koje se lako mogu kombinirati s vrha neutralnih boja i klasične jesenske cipele i pribor.
umjetno krzno
Iako je ovaj trend je više prikladan za zimu, ja još uvijek preporučujemo da pokušate dodati bilo koju stvar s umjetnim krznom u svojoj jezgri ormar jesen 2014. godine tako da će izgledati iznenađujuće i odgovaraju modne trendove. S druge trendove za ovu sezonu pogledajte u članku, što će nositi u jesen (Slika na istom mjestu).
Video: Moja Jesen / Zima Kapsula Ormar 2014. inspiriran Jennifer L. Scott
Video: pokupiti odjeću.
Video: College Ormar Staples :: JESEN 2014 izdanje | TheStylesMeow
Video: Deset predmeta Ormar Jesen Zima 2014
- Ormar za jesen
- Odjeća za jesen
- Osnovni ormar za jesen
- Jesen ormar
- Jesen stil
- Koje boje su u modi u jesen 2015. godine
- Modni trendovi jesen-zima 2012-2013
- Osnovni ormar za jesen 2014