Najglamuroznijih cipele 2012
Potražite najglamuroznijih cipele za svečane večeri ili modni zabavi s prijateljima? Jamčim ti da što više smanjite svu vrat s bilo koje od ovih modernih pari cipela. Danas je najglamuroznijih cipele u 2012. godini.
dijamanata zauvijek
Nema ništa bolje ako želite izgledati glamurozno, možete dodati malo svečane živost. Ove divne cipele badem boje kako bi zadovoljili sve Vaše zahtjeve. Mala količina kristala i visoke metalne pete, sve što vam je potrebno. Veliki izbor za otvorenu crnu haljinu.
blok boja
Kratka crna haljina cipele i atraktivna ljubičasta nijansa s crnim pete i na kapica je pametna kombinacija. Također će izgledati odlično s par bijelih hlača.
Cipela čizme
Vi nikada ne pogriješiti s gležanj čizme, kada je u pitanju ono što dodati eleganciju i oštrinu vida. Jednostavno elegantan par crne antilop čizme gležnjače s hulahopke i složeni strukturni mini haljinu tamne nijanse izgledaju vrlo intrigantna. Da, oni nemaju blještavilo i glamur, ali su više nego nadoknaditi ovaj nedostatak rafiniranog dizajna i svestranost. Nemojte ih nositi sa koktel haljina, mršav traperice ili haljinu-pulover.
veličanstveni sjaj
Sjajna i pjenušava po cijeloj dužini, te slatka cipele savršen izbor za odmor stranke. Kako se ne bi nalikuju Božić igračku od glave do pete, nemojte ih nositi zajedno s drugim sjajnim stvarima, izaberite jednobojnu crnu ili druge jake i tamne sjene. Posebno dobro ove cipele izgledaju sjajno s oblikovana haljina zelena, tamno plava i crna.
atlas
Moja nova omiljena među glamurozne cipele u 2012, je veličanstvena satenske cipele. Zahvaljujući elegantnom svilenog satena vrpce vezan na čarapa, cipela jednostavno udaranje gledati. Postoje opcije s sivo-smeđe i koraljne vrpce, ali ja sam pristran dramatičnog kombinaciji plave i srebrne boji.
Video: Cipele
Video: Vjenčanje cipele najljepše fotografije
Video: Najbolji filmovi 2012 №1. Najbolji filmovi Kinat
Čizme bez pete
Čizme s potpeticama
Wedge Gležnjače
Gležanj čizme s otvorenim nos
Crne gležanj čizme
Crne visoke pete
Crvene čizme
Ljeto antilop čizme
Haljina cipele