LadyVu.com

Adidas zima

Adidas zima

Adidas tvrtka ima prilično bogatu povijest stvaranja sportske odjeće i obuće, koja je dugi niz godina pomaže sportašima u postizanju njihovih ciljeva. U isto vrijeme, Adidas trendovi su od interesa i za žene i muškarce koji su, prije svega, cijeniti praktičnost i maksimalnu udobnost.

Zima Kolekcija Adidas tenisiceJedan od najpopularnijih modela cipela u novoj zimskoj sezoni počeo Samba liniju cipela. Po prvi put je ovaj model je izrađen u 50-ih godina prošlog stoljeća, te je dizajniran prvenstveno za igranje ulica nogomet. Danas, dizajneri su mnogo poboljšana model legendarne Adidas tenisice, nudeći originalnu vijest koja će sigurno biti kao samouvjeren i razvikane. Glavna prednost ovog modela tenisica je visok stupanj zaštite od hladnoće, kao i poseban premaz koji sprečava klizanje. Cijela kolekcija Samba zimska linija iz Adidasa obvezno temeljito testirana na izdržljivost i drugih važnih karakteristika. Na taj način možete biti sigurni da je zima hladna neće nanijeti nelagodu.

Osim toga, nova zimska kolekcija za Adidas - visoka kvaliteta izvršenja, kao i jedinstveni sadržaj. Ženska obuća pozornost posvetiti sportu i zimi, kao i planinari. To je razlog zašto su dizajneri tvrtke razvio posebnu tehnologiju, zahvaljujući kojima svaki detalj pridonosi očuvanju topline, kao i otklanjanje vlage. Savršena i prepoznatljiv stil s praktičnošću i kvalitetnu uslugu - to su glavni kriteriji za novu liniju ženskih cipela iz Adidasa.Osim toga, tehnologija se temelji na kave, spriječit će pojavu mirisa znoja.

zimska kolekcija adidas 1zima Adidas 2zima Adidas 3
zimska kolekcija adidas 4zimska kolekcija adidas 5zimska kolekcija adidas 6
zimska kolekcija adidas 7zimska kolekcija adidas 8zimska kolekcija adidas 9

Video: adidas Originals x Kanye West | YEEZY sezona 1

Video: Palace Skateboards x adidas Originals jesen / zima 2014. kolekciju

Video: Adidas Neo by Selena Gomez - Jesen / Zima 2015 Kolekcija

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Adidas Sneaker klinoviAdidas Sneaker klinovi
Patike 2016Patike 2016
Adidas tenisice - nova kolekcija 2016Adidas tenisice - nova kolekcija 2016
Nova kolekcija 2013 AdidasNova kolekcija 2013 Adidas
Ženske cipele adidas 2016Ženske cipele adidas 2016
Ženske adidas trenirke 2014Ženske adidas trenirke 2014
Zimske cipele adidasZimske cipele adidas
Kolekcija 2014 AdidasKolekcija 2014 Adidas
Bijele tenisice AdidasBijele tenisice Adidas
Adidas - nova kolekcija 2015Adidas - nova kolekcija 2015