LadyVu.com

Zbirka Zima cipela

zimska kolekcija cipela

Ove sezone dizajneri propisano je da nova kolekcija zimske cipele će biti vrlo raznolik - Ovaj elegantni čizme koje su savršeni za svakodnevno nošenje i praktične cipele za vikend i tople čizme koje su samo pravo stati za teškim mraz u siječnju i veljače. Ove godine nova zimska obuća kolekcija će se temeljiti na odjeću stanovnika dalekog sjevera - i to je sve vrste krzna umetaka na čizme i prirodni antilop, a samim krzna čizme.

Zimska kolekcija ženskih cipela

Najviše u trendu ove sezone su čizme, to je zahvaljujući njima da djevojke ne moraju odreći haljine u zimskim mjesecima. Oni mogu biti na petama, ravne cipele, također je pozdravio moderan nevidljivu klin. Čizme plana može se vidjeti u kolekcijama poznatih dizajnera kao što su, Giuseppe Zanotti, Mascotte, Baldinini.Za žene s više praktičnih okusa, dizajneri pripremili na udoban peta čizme gležnjače, klin ili ravne cipele, i što je najvažnije - oni su pogodni za bilo koji stil odjeće.

Jedan od trendova ove sezone, prošivena čizme koje su najprikladnije za struju i kiše, ali vrijeme je suho, oni neće biti kao relevantni.Ne manje moderne cipele su poput pegle, koje kombiniraju dobro traperice to, to je to, kao plus i nedostatak. Stoga, odabirom ove cipele, morate jasno shvatiti da oni nisu pogodni za sve, a može biti rezerviran drugi par zimskih cipela, kao što su čizme, gležanj visoke. Osim toga, nije potrebno da se ograniči u bojama, što je naglasak ove sezone.

Creative djevojke odgovaraju čizme izrađene od osjetio s dekorativnim uzorkom, i neće dopustiti da zamrzne u teškim mraz.

zimska kolekcija cipela 1zimska kolekcija cipele 2zimska kolekcija cipele 3
zimska kolekcija cipela 4zimska kolekcija cipela 5zimska kolekcija cipela 6
zimska kolekcija cipela 7zimska kolekcija cipela 8zimska kolekcija cipela 9

Video: Moja zbirka jesenske i zimske cipele. 1. dio.

Video: Moja kolekcija cipela / Moja kolekcija cipela

Video: Zima zbirka cipela u trgovinama

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zimske čizmeZimske čizme
Modni cipele ove zimeModni cipele ove zime
Čizme klinoviČizme klinovi
Antilop čizme klinoviAntilop čizme klinovi
Što cipele nositi bundu?Što cipele nositi bundu?
Čizme BaldininiČizme Baldinini
Cipele - ProljećeCipele - Proljeće
Stilski čizmeStilski čizme
Zanotti cipeleZanotti cipele
Ženska zimska GležnjačeŽenska zimska Gležnjače
» » » Zbirka Zima cipela