LadyVu.com

Zlatna šminka

zlatna šminka

Nijanse plemenitih metala u make-up je uvijek relevantna. Zlatni sjaj očiju i usana je titranje igra zlata na obrazima - sve to nije moglo biti bolje prilagođen za večernje šminke. Posebno učinkovita kao make-up će izgledati svijeća - refleksije žena koja živi vatru pretvoriti u pravi princeza, tajanstvene i zadivljujuće.

Ako ne riskirate potpuno zlatnog šminke, pokušati oživjeti svoju sliku s novim živopisnim pojedinostima: Zlato oka šminka, šminka sa zlatnim sjaj ili zlatni eyeliner. Šminka sa zlatnim nijansama posebno učinkovito gleda tamnoputa ili tamnoputa djevojčica. Hladni „sjeverni” plavuše važno kako bi bili sigurni da su nijanse večernje šminke bilo je blijedo zlato i ne crvenkaste ili crvenkaste. Uostalom, zlato desetaka nijansi - od svijetlo žute do ružičaste, tako da je gotovo svaka žena može naći prikladan za nju „zlatne” make-up.

Naravno, kao i svaki drugi, make-up u zlatnim tonovima je potrebno izmijeniti: ne glave do pete haljina u zlato. Šminka za zlatnu haljinu je bolje napraviti klasičan ili glamurozna, ili riskirate ne izgleda ljudski, a oživljena zlatni kip. Naravno, ako ste u potpunosti sigurni u sebe i svoj ukus - možete uzeti priliku, možda, to je ono što će napraviti senzaciju i pretvoriti vas u pravu zvijezdu večeri. Ako se ne koristi na udarce i radije suzdržanost u svemu - dodajte nekoliko „zlatnih” dijelove (oči ili usne, nokte, rumenilo), a slika kao cijeli dopust klasika.

Najpopularniji i gotovo uvijek opcija win-win - crno zlato make-up. Zlatna sjena i crna olovka za oči može pretvoriti najobičniji pogled u sjajnog i atraktivan izgled zavodnice. Zlato je, također, savršeno kombinirati sa svim smeđim nijansama - od tamne čokolade bež.

Kako to učiniti make-up u zlatnim bojama?Nemojte zanemariti pripremu kože za šminku - zlatni sjaj zahtijeva njegu i apsolutni glatkoća, tako da očistite kožu, nanesite tonik i hidratantnu kremu. Zatim nanesite temeljni premaz za cijelo lice - to će sakriti manje nedostatke i pripremiti kožu za make-up. Ravnomjerno nanesite ton za cijelo lice, počevši od centra i kreće prema rubovima lica. Ne zaboravite na vrat, uške, vrat.

Naglasiti obrva kontura smeđe ili sive olovke (ovisno o boji kose). Po želji, lagano prahu obrva sjena zlato - zlato prašina će ih više prostran i pjenušava. Ali budite oprezni da ne koristite previše sjaja na obrvama.

Kapak uz trepavica povući liniju u crnom olovkom ili sjene, primjenjuju se cijelog kapka zlatne sjene. Možete miješati nekoliko boja (zlato i čokolade, mekana roza, bež ili maslinovo), ali to treba primijeniti na njih na sljedeći način: najlakši hlad na unutarnjem kutu očiju i točka na sredini gornjeg kapka. Dalje, iz unutarnjeg prema vanjskom kutu raspona sjenilom od vrlo lakog do vrlo tamno boje. Osim toga, tamnu nijansu je moguće istaknuti nabor između oka i kosti gornje vjeđe. Nakon nanošenja sjene povući tanku liniju duž trepavica crni eyeliner (oko gornjeg kapka). Ako koristite tamne nijanse sjene, pokušajte ne crnu i zlatnu olovku za oči - učinak je zapanjujuća.olovka za oči linija postupno trebao proširiti iz sredine stoljeća do vanjskom kutu oka. Oblik i dužina strelice odabrana individualno - ovisno o veličini i obliku očiju, lica. Dlaka trepavice dva ili tri sloja maskare s nekoliko minuta intervala kako bi trepavice guste i pahuljasto. Ako želite, za zadnji sloj tinte može se koristiti sa zlatnim šljokicama.

Navlažite usne s posebnim balzam ili chapstick. Ovaj korak nije obavezan, kao zlato ruž često suši usne, čineći ih grubo i ružno. Naglasite konture usana neutralne boje obrisa olovke i stavi zlatni ruž nijansu pogodan za vas. Zapamtite, upaljač koža je mekša i nježnija mora biti zlatno-ton šminka. Oni koji ne žele riskirati sa zlatnim ružem, možete koristiti svoj omiljeni crveni ruž. Svijetle crvene usne savršeno uskladiti sa zlatnim očima. U ekstremnom slučaju, možemo ograničiti proziran ruž ili sjajilo sa zlatnim nijansama.

Kako bi dodatno sjaj kože, koristite zlatno rumenilo, svjetlucanje. Stavite ih na izbočeni dio jagodica i duž konture lica malo.

Prhka sidrenje šminke transparentan prah. To je to - da ste spremni postati zvijezda bilo koje stranke.

Zlatni makiyazh1Zlatni makiyazh2Zlatni makiyazh3
Zlatni makiyazh4Zlatni makiyazh5Zlatni makiyazh6
Zlatni makiyazh7Zlatni makiyazh8Zlatni makiyazh9
Zlatni makiyazh10Zlatni makiyazh11Zlatni makiyazh12

Video: okupiti sa mnom! ZLATNI šminka AlenaPetukhova

Video: Zlatna Božić šminkanje / Nova Godina Party Make up | ljepota Blanc

Video: Ljubičasta i zlato make-up za večer

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Šminka za plavo-sivih očijuŠminka za plavo-sivih očiju
Šminka tirkizno haljiniŠminka tirkizno haljini
Večernji make-up za crnu haljinuVečernji make-up za crnu haljinu
Šminka za brineteŠminka za brinete
Vjenčanje make-up za plavušeVjenčanje make-up za plavuše
Šminka za žutoj haljiniŠminka za žutoj haljini
Jesen kolekcija šminke „Dior” u 2014. godiniJesen kolekcija šminke „Dior” u 2014. godini
Šminka za oči boje lješnjakaŠminka za oči boje lješnjaka
Šminka za plavušeŠminka za plavuše
Make-up - proljeće 2014Make-up - proljeće 2014
» » » Zlatna šminka