LadyVu.com

Zlatni manikura

zlatna manikura

U svim vremenima, zlato obdarena čarobnim moćima. Njegov svijetli i plemeniti sjaj privlači pažnju, stvara atmosferu bogatstva i luksuza. To je zbog toga što je toliko djevojke poput zlata manikura, daje osjećaj ljepote i privlačnosti.

Za stvaranje manikuru u zlatnim tonovima nail art majstora koriste nekoliko tehnologija. Najjednostavnija, ali učinkovit manikura - primjenom zlatni lak na cijelu površinu ploče. Možete koristiti bilo koju boju želite zlato, i oni su mnoge. Shining nokti mogu biti kreirani uz pomoć posebnih filmova i folija za manikuru. To ne bi trebao biti brinuti o dodatnim dekor, jer je površina od nevena i bez njega sja briljantno. Manikura sa zlatnim lakom ne isključuje uporabu dijamanata, šljokicama i bulonok. Ovi elementi čine ga još svečanije i glamurozno.

neograničene mogućnostiPaleta nijansi zlata je nevjerojatno bogat. Laka može imati boju od crvenkaste do žućkasto-bakar-srebro. Takve nijanse su samostalni. Oni se koriste za stvaranje očaravajući dizajn noktiju sa ravnu površinu. Prije nanošenja zlatnih noktiju nokti pokriti bazu, zatim jedan do tri sloja laka odabrana, a na vrhu - top fixer, dajući još sjaja. Jednostavna i elegantna!

zlatna manikura 1Zlato Manikura 2Zlato Manikura 3

Ako mislite da će se koristiti kao temeljni premaz zlatnih boja boje - suviše pretjeran i privlačan, pokušati napraviti francusku manikuru zlatom. Baza kaput može biti bijela, bež, karamel. Nevjerojatno učinkovito izgleda kombinacija zlatne slobodne rubove ploče obložene s crnim jezgre dijelova nevena. Crno zlato - idilična harmonija.

U tu svrhu možete koristiti šljokice. Manikura sa zlatnim šljokicama osvježava svaki put, pretvarajući ga u odmoru. I zlato lak i zlato šljokice se može primijeniti na bilo koji noktiju oblik i dužina.

zlatno manikura 4zlatna manikura 5zlatna manikura 6


Maksimalna sjaj dajete sjajni zlatni manikura, obavlja pomoću posebnih naljepnice koje simuliraju bljesak zlata. Nokti za takav manikura mora biti savršeno glatka, bez grube rubove. Osim toga, gospodar mora pokazati vještinu i točnost, jer nije lako raditi s naljepnice.

Zlatni manikura je uvijek u trendu, tako eksperimentirati s bojama, uzorcima, dekorativnih elemenata, i osvojiti okolne stilski nokte.

zlatna manikura 7zlatna manikura 8zlatna manikura 9
zlatna manikura 10zlatna manikura 11zlatna manikura 12
zlatna manikura 13zlatna manikura 14zlatna manikura 15

Video: ljubitelji umjetnosti posvećena ... zlato Ogledalo zlato manikura!

Video: Zlatni vtirka. Vtirka kameleon. Ogledalo vtirka. Ogledalo krom efekt.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Crno zlato lak za nokteCrno zlato lak za nokte
Moda Nokti - Jesen 2014Moda Nokti - Jesen 2014
Coral manikuraCoral manikura
Crna manikuraCrna manikura
Manikura sa zlatnim šljokicamaManikura sa zlatnim šljokicama
Matt crna manikuraMatt crna manikura
Manikura tirkizno haljiniManikura tirkizno haljini
Crna i crvena lak za nokteCrna i crvena lak za nokte
Bijeli lak za nokte sa glitterBijeli lak za nokte sa glitter
Manikura spužvomManikura spužvom
» » » Zlatni manikura