LadyVu.com

Nakit Avon

Nakit Avon

poduzeće Avon postoji već više od 125 godina, a distribuira kozmetiku diljem svijeta. No, kozmetički proizvodi - nije jedina stvar koja stvara Avon za žene - na tvrtke različitih stilski pribor, među kojima se nalaze i nakit.

Avon nakit - vrste

Među nakit proizvode iz Avon, možete pronaći naušnice, prstenje, satove, broševi, ogrlice, privjesci, ogrlice i pribor setove. Društvo ne koristi plemenitih metala i kamenja, ali to ne znači da je ne naći pristojan prijedloga među cijelog raspona. Na Avon, možete pronaći vrlo jeftin i iznenađujuće visoke kvalitete nakit, koji će služiti godinama.

Set nakita "Bella" Avon

bižuterija „Zvono” iz Avon je skup naušnice i ogrlice. Materijali od kojih su izrađeni - čelika, mesinga i silikona. Silicij se koristi kao konzervans u naušnice. Nakit izrađen u zlatnoj boji u grčkom stilu (spojen u pravokutne ploče), što ih čini elegantan i univerzalna.Nakit „Riječi ljubavi” iz Avon

Ovaj set nakita sastoji se od Avon narukvicu, prsten i naušnice s ovjesom lancima. Ovisno o pogodnoj kombinaciji, dama sama može odabrati koji set pribora vrijedi. „Riječi ljubavi” izrađene od zlata, izdržljiv metala s bijelim kamenčićima i veliki crveni mat umetkom. Takav kit svibanj ne biti pogodna za svakodnevni život, ali kao večer biti sigurni da dođe gore.

Nakit „visoke stil” iz Avon

Suza u obliku plave kamenje u kombinaciji srebrne metalne izgledaju zaista aristokratska i zadovoljavaju visoke stilu. Ova nakit podesiti Avon sastoji od naušnica lanca s privjeska i prstena.

U punom kit set ne izgleda ponderiranja slika zahvaljujući svježem hladnom bojom i izduženog oblika - evo naušnice i privjesak izdužena.

Nakit „Ariana” od Avon

Skup „Ariana” sastoji se od četiri pribor - naušnice, ogrlice, narukvice i prstenje. Svi ukrasi su uređene s masivnim kamenjem smaragda, koji faceted srebrni metal sa utjecajem nemara.

Nakit „barokni” iz Avon

Ako zatvorite glamur i sjaj baroka, ovaj kit koji se sastoji od prstena, privjesak s lanca i narukvica za vas. Osnovni uređenje elementi krug ispunjen boji kamenje plavo-bijelo-zelena raspona. U kombinaciji sa zlatnim metalom, oni izgledaju kao kralj, sve dobro poznato da je kombinacija zelene i zlatne (a ponekad i od crvene i zlatne) -classical kombinacijom luksuz.

Avon nakit 1Avon nakit 2Avon nakit 3
Avon nakit 4Avon Nakit 5Avon nakit 6
Avon 7 NakitAvon nakit 8Avon 9 Nakit

Video: AVON nakit / 2. dio / Mnogo !!!!!

Video: Avon Red 11 Katalog 2016. Chast№3. Nakit.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Iznenađujuće safir prahu ili luksuzni Avon?Iznenađujuće safir prahu ili luksuzni Avon?
Talijanski nakitTalijanski nakit
Modni nakit 2013Modni nakit 2013
Nakit od poludragog kamenjaNakit od poludragog kamenja
Moderan Silver NakitModeran Silver Nakit
Nakit modni nakitNakit modni nakit
Modni nakit 2016Modni nakit 2016
Modni za ukras 2014Modni za ukras 2014
Nakit od nakitaNakit od nakita
Nakit KenzoNakit Kenzo
» » » Nakit Avon