LadyVu.com

Modni nakit

modni nakit

Otišli su dani kada se sve žene nose iste naušnice u obliku cvijeta i lanac jednostavnog tkanja. Danas nakit u vrijednosti ne samo za originalne izvedbe i broj dragog kamenja, ali i usklađenost s modnim trendovima. Uostalom, tu je i modni nakit koji određuje koja vrsta metala i ove godine je bolje, a što motivi u nakit je najbolje otkriti.

Tko diktira modu?

Obično, modni nakit je zajamčeno da se naći u zbirci poznatih nakit kuće, a neke od brandova koji su specijalizirani za odjeću. Dakle, brand Chanel poznat po svojim broševi i biserne ogrlice, prstenovi Fendi proizvodi nevjerojatna i aktivno radi sa poludragim kamenjem i caklinu, a Versace On je uspio da se njegova glavna značajka osobnu simboliku koja krasi prstenje, privjesci i narukvice.Ali, naravno, moda diktira nakit takve modne marke kao što su Chopard, Graff, Mikimoto, Harry Winston, Chopard, Tiffany i Van Cleef & Arpels. Te tvrtke posjeduju granični kamenje, koristite jedinstveni tkati i stvoriti luksuzni sastav boje dragog kamenja. Njihov moderan nakit od zlata i srebra - to nije samo nakit, to je - remek-djela.

Modni trendovi u nakit

Među svim nakit, takvi stvarni smjerovi se mogu razlikovati u našem vremenu:

  1. Tema faune i flore. To su ukrasi u ideji kukaca, gušteri, cvijeće i penjanje biljaka. Ova tema upotrebljava Buccellati i Van Cleef marke &Arpels. Moderan nakit u tom stilu su majstori Italije.
  2. Stil minimalizam. Ovdje cijeniti jednostavnost linija i sofisticiranosti. Nema kompliciranih poteškoća, riblja mreža unosi i rasijanja svijetle kamenja. Svijetla predstavnik ovog stila - Tiffany Company.
  3. Vjerske i etničke motive. Ona koristi temu antičkog svijeta i srednjeg vijeka. Dizajneri ponuditi kupcima masivne amajlije i broševe, zlato polumjesece, križeve i tijare. Takav tok je češći u zbirkama modnih dizajnera.

Osim tih trendova, postoje i druge, manje česte: stil grunge i rock, rokokoa i baroka i drugi.

Modni nakit 1Modni nakit 2Modni nakit 3
Nakit mode 4Nakit mode 5Modni nakit 6
Modni nakit 7Modni nakit 8Modni nakit 9
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Chanel NakitChanel Nakit
Branded nakitBranded nakit
Modni nakit 2013Modni nakit 2013
Nakit ChopardNakit Chopard
Ukrasi „Liora” kamenjem „Swarovski”Ukrasi „Liora” kamenjem „Swarovski”
Kakav nakit u modi u 2014. godini?Kakav nakit u modi u 2014. godini?
Modni nakit, bižuterija - trendovi 2016Modni nakit, bižuterija - trendovi 2016
Nakit Swarovski kristalimaNakit Swarovski kristalima
Nakit ručne izradeNakit ručne izrade
Nakit - modni trendovi 2015Nakit - modni trendovi 2015
» » » Modni nakit