LadyVu.com

Srebrne naušnice bez kamenja

Srebrne naušnice bez kamenja

Naušnice bez kamenja - je opcija za one koji ne vole ništa više. Srebro kao i sam metal je lijepa, i, štoviše, to je lijepo kad je došla iz ruku talentirani zlataru.

Mnogi vjeruju da je kamenje u nakit samo odvratiti pozornost od glavne - sama metala i čarobnjaka na obrascima, koji je ponovno u tim ukrasima. Ne slažem se s tim teško, jer su kamenje ispunjena sjaj koji privlači pozornost puno više od samog obrasca.

Stoga naušnice metalne srebro bez kamenja su stvarno zanimljiva, a vjerojatno barem jedan set od ovoga stvorenja zlataru treba čuvati u lijesu dragulja svake žene.


Odabir naušnice u srebrnoj boji, bez umetakaUho klinovi bez umetaka biraju one koji vole praktičnost i ne može tolerirati u earlobe teške naušnice. pusety naušnice bez umetaka stvoriti ili teme apstrakcije, a onda se često može naći delikatna varijacije, bilo u kategoriji biljaka - u obliku cvjetova i listova.

dugo naušnice Srebrna pusetov duže, ali nam omogućiti da pokaže ljepotu proizvoda. Ponekad zlatari ne može stvoriti priču o legendama i mitovima koji daruje naušnice posebno značenje.

Klasični oblici naušnica bez kamenja - to kapi, čija dužina ovisi o tome hoće li ili ne na odmor ukras je namijenjen ili je to svakodnevna opcija.

Mnoge žene koji teže originalnosti, možete odabrati smiješne naušnice bez koštica - na primjer, u obliku kocke ili smiješnih životinja.

Naušnice u obliku krilima anđela danas - tema za mlade, koji se može promatrati ne samo u nakitu, ali iu obliku ispisuje na odjeći.

Još naušnice model koji izgleda vrlo jednostavno, ako je izvršen u srebru - naušnice prstenovi. Oblik ovih naušnica ne zahtijeva umetke, a time ni srebra ni zlata, model varijante Kongo imati ulaganje.

Srebrne naušnice bez umetaka 1Srebrne naušnice bez umetaka 2Srebrne naušnice bez kamenja 3
Srebrne naušnice bez umetaka 4Srebrne naušnice bez kamenja 5Srebrne naušnice bez umetaka 6
Srebrne naušnice bez kamenja 7Srebrne naušnice bez umetaka 8Srebrne naušnice bez kamenja 9

Video: Nakit iz Kine: lijepa 925 srebrne naušnice s velikim kamenjem

Video: Moda zlatne naušnice

Video: Naušnice bez umetaka z7346413

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Srebrne naušnice s emajlomSrebrne naušnice s emajlom
Naušnice sa zadaNaušnice sa zada
Naušnice sa malahitNaušnice sa malahit
Krizolita naušnice u srebrnoj bojiKrizolita naušnice u srebrnoj boji
Uho dugmad s dijamantimaUho dugmad s dijamantima
Naušnice sa poludragog kamenjaNaušnice sa poludragog kamenja
Naušnice sa citrinNaušnice sa citrin
Zlatne naušnice bez kamenjaZlatne naušnice bez kamenja
Srebrna pusetySrebrna pusety
Zlatne naušnice bez umetakaZlatne naušnice bez umetaka
» » » Srebrne naušnice bez kamenja