LadyVu.com

Suncobran

suncobran

18. stoljeće - vrijeme kada su djevojke nosile haljine oblina, stog suknja, sam Fanning u toplom vremenu, ne idu van bez obaveznog pribor - kišobran od sunca. On je postao njihov vjerni pratitelj, ona je pokazatelj bogatstva i služio je kao potvrda slijedeći modne trendove vremena. Stoljeća su prošla, a danas kišobran, koji je nekada tradicionalni način toga, vrlo je originalan pribor izbor za žene koje žele stvoriti romantičnu sliku o junakinja Turgenjeva.

Što je ženski suncobran?

Ženski suncobran se može promatrati iz dva fundamentalno važnim aspektima. U smislu funkcionalnosti - to je vrlo djelotvorno sredstvo za zaštitu od užarenog zraka, zaštitu ramena, glavu ultraljubičastog zračenja. S druge strane, pribor elegancija, njegova vanjska ljepota ne može uspjeti privući pozornost, a često i to je ono što je osnova za stjecanje takvog kišobrana. Za fakture koje se općenito koriste u stvaranju detaljnih proizvoda su kako slijedi:

  • čipka;
  • platno;
  • poliestera;
  • atlas;
  • svila.

Naravno, najpopularniji ljetni verzija ovog dodatka su čipke suncobrani. Oni se odnose na određene obrasce i kombinacije, unatoč praznine, dobro zaštićen od užarenog zraka. Najčešći Boja proizvoda je tradicionalna bijela, koja ima dobru sposobnost solntseotrazhaschey.Čipka suncobran obvezuje na stvaranje određenu sliku sklada. Uostalom, kombinacija ovaj dodatak sa trapericama i tenisicama će biti, najblaže rečeno, neprimjereno i apsurdno. A ako, na primjer, stavite na dugom sundress ili suknju na podu svijetle boje, ukrasiti kosu barrette u obliku cvijeća i drži visoko ženski suncobran šetati ulicama ljeti, pozornost i divljenje drugima će biti zajamčena.

Utjecaj povijesti i moda u ženskim suncobrani

U većini slučajeva, povećanje veličine manji od tradicionalnih proizvoda, jer je njihova funkcija nije ograničena na zaštitu od kiše, snijega ili vjetra. Dakle, velika Dame suncobrani stroj sve više satelita u kišnom vremenu i obavljati izuzetno zaštitnu funkciju, štiteći svoje posjednika s hirovima vremena.Konfiguracija nositelja kišobran može biti potpuno drugačija: kao trska, tradicionalni sklopivi ručkom, koja je prilično dug i tanak, što ga čini ne samo prikladan za držanje u ruci, ali i svjetlo u smislu težine.

Moda, prodire u sve pore i ne ostavlja trag u cjelini, nije pošteđen i ženski suncobran. Dakle, u specijaliziranim trgovinama su vrlo jedinstveni model, s nevjerojatnim brojkama, živim bojama i oblicima, koje mogu biti ne samo tradicionalni okrugli, ali trg i ravna, čak i kineske gejše. Usput, Kina je postala zemlja u kojoj kišobrani su učinkovit način za zaštitu od sunca za careva i velikaša, sjedi na prijestolju. Međutim, u tim danima težina proizvoda, koji se čuva vjerne sluge, bio je više od dva kilograma.

Sada, stoljećima kasnije, stotine žena lijepe kišobrane, razne utjelovljenje ručke, materijala, boja i svrha su mali, mali, ali vrlo upadljiv dio kadro žena, naglasiti svoju individualnost i stil. Uostalom, i danas, kada su modni kratke hlače, sićušne haljine i stilova stalno širi granice, rijetko susresti djevojka odabere klasični, tradiciju i lojalnost do neke mjere Vintage prošlosti.

suncobran 1suncobran 2suncobran 3
suncobran 4suncobran 5suncobran 6
suncobran 7suncobran 8suncobran 9

Video: suncobran protiv sunca i kiše Mitek

Video: suncobran Sunwing® C + (Sanving)

Video: Ažur suncobran

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Vjenčanje kišobranVjenčanje kišobran
Kako popraviti kišobran-automatski?Kako popraviti kišobran-automatski?
Moda suncobraniModa suncobrani
Moda kišobrani 2013Moda kišobrani 2013
Kišobran MoschinoKišobran Moschino
Svadba pribor za mladenkeSvadba pribor za mladenke
Modni šeširiModni šeširi
Žene suncobraniŽene suncobrani
Kišobran kao dio slikeKišobran kao dio slike
Slikanje s kišobranomSlikanje s kišobranom
» » » Suncobran