LadyVu.com

Hlače-cigareta

Hlače-cigareta

Uska i široka-dolikuje oblik nositi hlače sanja svima, bez obzira na ten i rasta. Nekako, postoji percepcija da su ti hlače stane samo visoka, dugonoga i ima idealan oblik. No, pogled na ulicu i vidjet ćete da su mnogi i daleko od savršenih figura. I osjećam se sasvim ugodno s tim. Cigareta hlače, seksi naglašavajući oblik, za nekoliko sezona, uživaju isti uspjeh.

Cigarete hlače za modu i mobitel

Za žene i djevojke žive u brzim zasićenih ritam u ciklusu slučajeva, hlače cigareta su idealni. One su udobne i praktične i prilično su univerzalna, imaju različite duljine. Ako se ugurati na dnu, možete dobiti verziju kratkih hlača. A u kombinaciji s različitim jahanja, možete stvoriti svijetle i elegantne slike.Ženske hlače-cigareta dolazi sa visokim ili niskim strukom, potrebno je uzeti u obzir kada ih odabiru. Tipično, tkiva izabran za šivanje, koji se lako može rastegnut. Mnogi dizajneri nude varijacije pojasevi - široki, uski, srednje širok i potpuno bez pojasa, s zaustavljanja na bokovima.

Hlače-cigareta - što obući?

Mudro je razmišljati o tome što da nose hlače-cigarete i ono što odjeće vam najbolje odgovara. To je vrijedno plaćati pozornost na takve nijanse:

Opcija za toplije doba godine - kratko i do struka vrhova i majice. Od dodatne opreme su prikladne tanke trake ili trake za odgovaraju hlače ili kontrastno. Dobar stres mršave noge visoku petu cipele, botilyony i kratke čizme. Varijanta cipela i na niskoj potez, ovisno o osobnim preferencama.

Hlače-1 cigaretaHlače-cigareta 2Hlače-3 cigareta
Hlače-4 cigaretaHlače-cigareta 5Hlače-cigareta 6
Hlače-cigareta 7Hlače-cigareta 8Hlača 9-cigareta

Video: Cigarete Hlače za žene

Video: Trikovi s parom, vape slobodnom stilu, parna prsten (izbor)

Video: Slanje Aliexpress. Ženska hlače, remen i bluza

rezanje cigareta hlače i šivanje u hindski: Video

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Ženske hlače - modne 2014Ženske hlače - modne 2014
Hlače cijeviHlače cijevi
Ženske ljetne hlače 2014Ženske ljetne hlače 2014
Moda hlače 2016Moda hlače 2016
Hlače 3/4Hlače 3/4
Ženske hlače 2012Ženske hlače 2012
Modni hlače 2015Modni hlače 2015
Široki ljetne hlačeŠiroki ljetne hlače
Moda hlače 2015Moda hlače 2015
Što hlače u modi u 2014. godini?Što hlače u modi u 2014. godini?
» » » Hlače-cigareta