LadyVu.com

Stil Kristen syuart

Stil Kristen Syuart

Izvođač jednog od glavnih uloga u filmu „Sumrak”, Kristen Stewart, često nazire na stranicama trač. Njezina ljubav fotografija, a nakon izlaska iz vampirske sage na zaslonu je također volio milijuni gledatelja diljem svijeta.

Casual stil Kristen Stewart

Šarmantan i iskreno Kristen Stewart u svakodnevnom životu daje dojam „susjed djevojka.” Često se primjećuje u sportskoj Raglan i tenisice Converse. Grunge stil ventilator, teško je zamisliti bez džin mršavih, jednostavne majice, košulje i udobne sportske trenirkama. Od prvih dana javnih nastupa, ona je zbunjujući, možda, sve modne kritičare. Ona se ne boji da se ignorira kod haljina usvojena na društvenim događanjima, a može se pojaviti na njih čak i tenisice.

Haljina Kristen StewartKristen Stewart garderoba raznolike. Na crvenom tepihu glumica voli nositi odjeću, pokazuje svoju prekrasnu figuru. To izgleda elegantno i privlačno u njoj omiljena haljina-mini strane tih poznatih brandova kao što su Chanel, Azarro, Emilio Pucci, Dolce&Gabbana. Ipak, odjeća Kristen Stewart nije pun svim duginim bojama. Zvijezda vampirskog sage, te u ormar dnevne i večernje odjeće voli tamne boje. Njezine omiljene boje - sve nijanse crne i sive, od blijedo sive do antracit i. Međutim monotono odjeću sigurno ne može biti pozvan.

Kristen Stewart - frizura i slike

Život glumaca je da oni često moraju pokušajte na različite uloge. Sa svakom novom ulogom, novi rok počinje, često spektakularan, a ponekad čak i šokantno. Ne manje zanimljive slike Kristen Stewart. Njen život se može podijeliti u dva razdoblja: prije i poslije poznatom sage „Sumrak”.

Kristen Stewart voli eksperimentirati sa svojim vlastitim stilom. U prvom periodu uspio ostati plavuša, pojavila se na ovaj način u nekoliko filmova. I iako je izgledalo vrlo lijepo i atraktivno, najbolje sjeti Kristen Stewart je u obliku vampira. Brineta sa valovitom kosom, ona je postala prepoznatljiva kao, međutim, i njezin lik - Bella Swan. Još uvijek na istoj slici djevojka je odlučio da se ne zaustavi. Danas na crvenom tepihu Miss Stewart, možete vidjeti prilično šik večernje frizure, pletena pletenice ili visoki rep.

Kristen Stewart - evolucija stila

Unatoč određenim sklonostima odjeće, svake godine Kristen Stewart se mijenja, donosi svoj stil do savršenstva. Na društvena događanja mogu češće vidjeti u zapanjujući šifon haljini nježno ružičaste boje ili glamurozni outfit, velikodušno posuta šljokicama. Posljednjih nekoliko godina, sve više se objavljuju u elegantan i luksuzan haljine, mini pastelnim nijansama. Ona ima dobar osjećaj za stil, moda, pa čak i kritičari priznaju da u bilo odjeće, ona zna kako izgledaju elegantno. Djevojka koja tako može dramatično promijeniti, ali uvijek ostaje ženstvena i privlačna, zaista divan.

Stil Kristen Syuart 1Stil Kristen Syuart 2Stil Kristen Syuart 3
Stil Kristen Syuart 4Stil Kristen Syuart 5Stil Kristen Syuart 6
Stil Kristen Syuart 7Stil Kristen Syuart 8Stil Kristen Syuart 9

Video: Kristen Stewart je šminka tajne

Video: Smokey oči šminka u stilu Kristen Stewart (video prijevod)

Video: Kristen Stewart - 5 činjenica o zvijezdama || Kristen Stewart

Video: Kristen Stewart, njezin cijeli život ...

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Život Kristen Stewart je pun događaja. A što je s novim emocijama?Život Kristen Stewart je pun događaja. A što je s novim emocijama?
Kristen Stewart i Taylor LautnerKristen Stewart i Taylor Lautner
Voljeni Kristen Stewart sastao s Robert PattinsonVoljeni Kristen Stewart sastao s Robert Pattinson
Kristen Stewart bos na crvenom tepihu u CannesuKristen Stewart bos na crvenom tepihu u Cannesu
Kristen Stewart se vratio u Alice kardzhaylKristen Stewart se vratio u Alice kardzhayl
Star saga „Sumrak”, pokušajte na sliku velikog Coco ChanelStar saga „Sumrak”, pokušajte na sliku velikog Coco Chanel
Nicholas Hoult i Kristen StewartNicholas Hoult i Kristen Stewart
Kristen Stewart ima njezin pogled na Stella Maxwell!Kristen Stewart ima njezin pogled na Stella Maxwell!
Nakon vikenda u Parizu sa svojom voljenom Kristen Stewart letjeti u AmerikuNakon vikenda u Parizu sa svojom voljenom Kristen Stewart letjeti u Ameriku
Robert Pattinson i Kristen Stewart - najnovije vijestiRobert Pattinson i Kristen Stewart - najnovije vijesti
» » » Stil Kristen syuart