LadyVu.com

Zoya Berber - foto pucati u "Maxim"

Mlada glumica Zoe Berber je postao popularan nakon što je igrao u omladinskoj emisiji „Pravi momci emitiran na jednoj od ruskih televizijskih kanala, uloga Oborina Lera, njegova djevojka i kasnije ženu od protagonista. Dobar izgled i glumačkog talenta ne može proći nezapaženo. Danas možete vidjeti na internetu nekoliko snimanjima Zoe Berber, ali iskrene fotografije nećete naći. A sve zato da Zoe je princip - ne ogovarati okvir.

san muškarceSvake godine, na mjestu popularnih muškog magazina „Maxim” nadležno žiri, čiji su članovi stotinu ljudi različitih profesija i dobnim skupinama, odabrane top 100 žene koje se smatraju najseksi u Rusiji. Zoya Berber pojavljuje na popisu i svake godine, a muškarci čak joj je peto mjesto u 2011.Zoya Berber foto pucati u Maxim 1Tada je glumica dala put do pobjede samo Alina Artz Maria Kozhevnikova, Victoria Bonet i Vera Brežnjeva. Tim magazina „Maxim” (Maxim) u više navrata ukazivao nedvosmisleno Zoya Berber tu fotografiju pucati u sjajnom magazinu i fotografije na naslovnici - razuman prijedlog, ali glumica nije dao pristanak još.

U jednom od svojih intervjua, Zoya Berber fokusirani pozornost na činjenicu da je publika nije spremna pokazati svoje golo tijelo. Prijedlozi za dvadeset i šest godina snimanja toplesu glumica poriče, iako stignu pravovremeno. Obožavatelji Zoe Berber ne gubi nadu da će jednog dana ona će cijeniti svoje iskrene photoshoot u časopisu „Maxim”, jer je djevojka „svijetli” na svojim stranicama često dobivaju unosne ponude koje promiču njihove karijere.A u očekivanju ovog događaja, imamo priliku uživati ​​u ljepoti mlada glumica, foto preglednik ne goli Zoya Berber.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Olga Kurylenko - Maxim foto pucatiOlga Kurylenko - Maxim foto pucati
Biografija Lisa boyarsBiografija Lisa boyars
Julia Mikhalkov - photoshoot "maksime"Julia Mikhalkov - photoshoot "maksime"
Eva Mendes - photoshoot MaximEva Mendes - photoshoot Maxim
Najljepša žena na svijetuNajljepša žena na svijetu
Model Ashley Graham pojavila na maksima magazinModel Ashley Graham pojavila na maksima magazin
Vera Brežnjev - max 2014Vera Brežnjev - max 2014
Chloe Bennet u kupaći kostimChloe Bennet u kupaći kostim
Michelle Rodriguez - photoshoot "maksime"Michelle Rodriguez - photoshoot "maksime"
Olivia Wilde u foto pucati za magazin MaximOlivia Wilde u foto pucati za magazin Maxim
» » » Zoya Berber - foto pucati u "Maxim"