LadyVu.com

Zvijezde bez šminke

zvijezde bez šminke

Nijedna cura ne mogu zamisliti svoj život bez šminke, kroz koji može prikriti nedostatke i naglasiti svoju ženstvenost i ljepotu. A kada je u pitanju poznate osobe, oni moraju uvijek biti na vrhu, kao osoba - to je njihova posjetnica. To je nešto što je nedostižna - Život za obične ljude. Idoli uvijek žele da se dive i oponašaju, tako da oni ne bi trebali izgubiti svoju popularnost žrtvovati za ljepotu i puno ide za to ipak. Međutim, u stvarnom životu oni su baš kao i svi drugi, a neke od zvijezda ne izgleda tako atraktivno bez šminke i Photoshop, kako smo ih vidjeti. Dakle, nudimo pogled na svoje ljubimce, s druge strane, gdje se izgledaju jednostavno i prirodno.

Kako su zvijezde bez šminke

Moda na slici u naturel stilu brzo proširio doslovno diljem svijeta. Zvijezde, jedna za drugom počele pokazivati ​​svoj autoportret na društvenim mrežama, gdje su podijeliti sa svojim fanovima najintimnija, svoju prirodnu ljepotu. Važno je napomenuti da su neke od slavnih osoba bez šminke izgleda ljepše i mlađe. Uzmite, na primjer, Ani Lorak, koji čak i paparazzi dugo vremena nije mogao pucati bez šminke. No, stavljajući svoje fotografije, to se time dodatno se endeared fanove i stekao ogromnu popularnost zbog svoje ljepote, mladosti i seksualnosti. Star bez šminke izgleda jako slatka, a unatoč činjenici da je ona već 35 godina, na slici izgleda kao djevojka od osamnaest godina.

zvijezde bez šminke 1


jessica Alba prirodno i na lice. Njezin šarmantan osmijeh, glatke, tamne nijanse kože i gori smeđe oči joj daje šarm i karizma.

Zvijezde bez šminke 2

No, ima i onih koji još uvijek potrebno prilagoditi svoje lice sa kozmetikom. Na primjer, glumica Pamela Anderson bez šminke izgleda malo staro. Osim toga, nedostatak šminke naglašava bore i neprirodan izraz lica koji kaže da koristi usluge plastičnih kirurga.

zvijezde bez šminke 3


Što se tiče modela, mnogi vjeruju da je strog izbor, a ne postoji ružno mjesto u ovoj profesiji. A još više te djevojke ne može postati popularan. Međutim, ako pogledamo modele, kao što su Ginta Lapina, Rosie Huntington-Whiteley Alessandra Ambrosio bez šminke, onda je to mit neopisive ljepote odmah nestaje. Ove djevojke su postali ne samo poznati modeli, ali i osvojili svjetsku slavu i milijune obožavatelja.

zvijezde bez šminke 45 zvjezdica bez šminkezvijezde bez šminke 6

Kao što možete vidjeti, bilo djevojka, čak i onaj koji nema savršen izgled, može dobiti da postanu poznati i popularni.

Video: Zvijezde bez šminke =)

Video: 15 ZVIJEZDE BEZ MAKE gore i gore

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Autoportretisti zvijezdeAutoportretisti zvijezde
Sudionici u „House 2” bez šminkeSudionici u „House 2” bez šminke
Valeria bez šminkeValeria bez šminke
Kako izgledati dobro bez šminke?Kako izgledati dobro bez šminke?
Šminka Jennifer LopezŠminka Jennifer Lopez
Britney Spears bez šminkeBritney Spears bez šminke
Lana Del Rey bez šminkeLana Del Rey bez šminke
Nyusha bez šminkeNyusha bez šminke
Zvijezde bez šminkeZvijezde bez šminke
Cameron Diaz bez šminkeCameron Diaz bez šminke
» » » Zvijezde bez šminke