LadyVu.com

Zima svadbene cipele

zima vjenčanje cipele

Ako je jedan od najiščekivanijih slavlja u svom životu - vjenčanje - održat će se u zimskim mjesecima, posebnu pažnju treba posvetiti ne samo na odabir prikladnog vjenčanicu, ali vjenčanje cipele za zimu - jer u njoj ćete morati provesti cijeli dan.

Kako odabrati vjenčanje cipele u zimi?Važno je da se odgovoran pristup izboru zimski svadbeni cipele. Važno je napomenuti da nije svaka cipela pristaje na vjenčanicu, a, osim toga, posebnu pozornost treba posvetiti svoje praktičnosti - to bi trebalo biti pogodna za foto izbojci, ples, itd U hladnom vremenu, mladenka bi idealno bilo nekoliko pari. Dakle, za vjenčanje u zimi, poželjno je da imaju odvojene cipele za vjenčanje gozba, i hodati u ulici mladosti, vjenčanja foto pucati u prirodi, itd Osim toga, možda će ipak trebati dodatni par elegantnih vjenčanje cipele za upis u matični ured.

Odabir vjenčanje zimske cipele za mladenku je donekle ograničen. Dakle, za hodanje na ulici sigurno ne odgovara sandale, otvorene cipele i cipele s visokim petama. Najvjerojatnije, u tu svrhu morati napraviti izbor između tri mogućnosti za zimske vjenčanje cipele: čizme, UGG i čizme. Pogledajmo ove opcije detaljnije.

  1. Čizme. Mnogi nevjeste odabrati vjenčanje čizme cipela. Izbor je ovdje vrlo velik - dugo, kratko, gležanj čizme, čizme s čipkom sa šljokicama, vezenih uzoraka, tkanina i kože. Dizajneri svake godine pokušava se s novim modelima čizama koje će ne samo toplo i ugodno, ali i savršeno nadopunjuju sliku nevjesta.
  2. Uggs. Ljubitelj australskih čizama nije potrebno da ih se odrekne, čak i na dan njihova vjenčanja. Poznati proizvođač marke Ugg Australija UGG Vjenčanje je oslobađanje od bijelog i srebrnog antilop. Oni su vrlo atraktivna i može se koristiti za istraživanje grada i vjenčanje fotografiranje.
  3. Cipele. Dizajneri ponuditi veliki izbor lijepih vjenčanje cipele, uključujući i čizme s krzneni, riblja mreža, ukrašen satena vrpce, rhinestones. To je odličan izbor za one koji se ne usude kupiti nekoliko vrsta obuće za vjenčanje, i to jedan par za sve prigode.

Vjenčanje cipele na platformuU zimi, mnogi nevjeste odlučiti za svadbeni cipele na platformu. To može biti čizme, zatvorene cipele ili čizme. Ove cipele su stabilniji od cipela s petom, što je važno za vjenčanje u zimskim mjesecima, a izgleda jako lijepo. Ako i dalje želite da se vaši zimske svadba cipele imala pete, tražiti cipele ili cipele s platformom i širokom, stabilnu petu.

Vjenčanje cipele za zimu 1Vjenčanje cipele za zimu 2Vjenčanje cipele za zimu 3
Vjenčanje cipele za zimu 4Vjenčanje cipele za zimu 5Vjenčanje cipele za zimu 6
Vjenčanje cipele za zimu 7Vjenčanje cipele za zimu 8Vjenčanje cipele za zimu 9
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Vjenčanje cipele s niskim petamaVjenčanje cipele s niskim petama
Slikanje zimi vjenčanjeSlikanje zimi vjenčanje
Bijele cipele za vjenčanjeBijele cipele za vjenčanje
Vjenčanje cipele 2015Vjenčanje cipele 2015
Vjenčanje cipele 2014Vjenčanje cipele 2014
Cipele za mladenkuCipele za mladenku
Vjenčanje cipele bez šiljakaVjenčanje cipele bez šiljaka
Vjenčanje sandaleVjenčanje sandale
Zima vjenčanja foto pucatiZima vjenčanja foto pucati
Vjenčanje čizmeVjenčanje čizme
» » » Zima svadbene cipele