LadyVu.com

Zlato vjenčano prstenje

Zlato vjenčano prstenje

Tijekom vjenčanje planiraju nevjesta platiti mnogo pozornosti na vlastitu sliku u dan svečani, ali izbor prstena - još mukotrpan i fascinantan proces. U nakita salonu samo oči pokrenuti, jer su svi zlatni vjenčani prstenovi su lijepe i svatko želi probati.

Što prstenovi potrebno za vjenčanje?Kada prvi put nađete u kabini nakit, planinarenje i pravilno uzeti u obzir cijeli niz dostupan nakit marke. No, nije odmah dobiti ništa. Vratite se kući i razgovarati sa svojim voljenima ono što će učiniti. Gotovo sigurno ti krene u mišljenju, za muške i ženske pristupa različitim kupnje. Kako bi izbjegli neugodne rasprave, odluka bi trebala biti prihvaćena "hladna glava" i pažljivo vagati sve.

  1. Prva stvar, odlučiti s metalom iz koje će se proizvoditi svoje ukrase. vjenčano prstenje ima da vam se sviđa oboje. Ako odaberete drugu boju (jedan od vas po volji bijelog zlata, a drugi - žuta), pokušati pronaći kompromis. To je savršeno prihvatljivo za odabir kombinirani model.
  2. Ne zaboravite razumnom utrošku novca. Naravno, dobiti prsten jednom i za sve život, ali mora postojati razuman pristup. Ako želite napraviti tradicionalni ruski vjenčanje, onda vjenčano prstenje treba naći prikladna. Jednostavniji dizajn, više novca ćete biti u mogućnosti to spasiti. Nažalost, čak i većina savršeno vjenčanje i elegantan prsten ne jamči vam sretan obiteljski život. Zapamtite, to je simbol ljubavi i vjernosti, nije razlog da se hvaliti svojim prijateljima.
  3. Nikada ne stavljajte off do posljednjeg. Kada početi planiranje proslave, potragu za haljinom, vrijeme za izbor vjenčanog prstenja ne mogu ostati. Ako želite napraviti jedinstven nakit, morate voditi brigu o tome za mjesec ili dva prije velikog dana.
  4. Dekoracija mora biti praktična. Jasno je da želim impresionirati druge s vlastitom izboru i staviti na nešto posebno. ali "ljubav simbol" Moram nositi svaki dan, jer to bi trebao biti udoban i stane svoj stil u svakodnevnom životu.
  5. Zlatni prsten za vjenčanje je uvijek povezane dokumente. Obratite pozornost na oznake, prisutnost proizvođača oznaka, pod pokroviteljstvom simboliku i uzorak. Donošenja kupnje samo u dobrom salonu sa dokazanim rezultatima.

Ruski vjenčano prstenje

Po tradiciji, vjenčanje prsten na vjenčanju su izrađene od žutog zlata u obliku širine trake od oko 3 mm. Međutim, tradicija ne oduzimaju Vam mogućnost odabira više izvorni vjenčano prstenje i pokazati maštu. Možete pokupiti zlatne vjenčano prstenje različitih dizajna i bilo cjenovne kategorije:

  • jeftini ukrasi proizvedeni na tradicionalan dizajn od oko 2,5 mm u širinu, oni mogu biti malo ili ukrasiti graviranje emajliranu ukras;
  • prsten za srednju klasu imaju težinu od oko 5-6gr ako je draguljar platiti malo, to će napraviti jedinstveni dizajn za vas;
  • više elegantan opcija - dijamantni prstenovi, izgleda prekrasno rasipanje kamenčićima ili jedan kamen uredan;
  • bijeli vjenčani prstenovi su također vrlo popularna medeni su izrađene od srebra, bijelog zlata ili platine;
  • najskuplji i šik izbor - dizajner nakita, oni su od dvije vrste: u stilu minimalizma s vrlo uredan i koncizan dekorativnih elemenata, a druga ispred vrlo svijetao i očnih ulova.

Što prstenovi potrebni za vjenčanja, mladenci odluče za savjet ili kritika pogrešno ovdje. Glavna stvar je da su ti ukrasi zaista ispuniti svoje funkcije i stalno podsjećati svoje vlasnike zakletva vjernosti i ljubavi.

vjenčano prstenje 1vjenčano prstenje 2vjenčano prstenje 3
vjenčano prstenje 4vjenčano prstenje 5vjenčano prstenje 6
vjenčano prstenje 7burma 8vjenčano prstenje 9

Video: Zlatni vjenčani prstenovi modni zima 2015

Video: Zlato vjenčano prstenje

Video: Gold zaručnički prsteni

Video: Kako napraviti zlato prstenje

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Vjenčano prstenje na automobiluVjenčano prstenje na automobilu
Vjenčano prstenje u bijelom zlatuVjenčano prstenje u bijelom zlatu
Vjenčano prstenje Sunčeva svjetlostVjenčano prstenje Sunčeva svjetlost
Dijamantni prsten od bijelog zlataDijamantni prsten od bijelog zlata
Angažman srebrni prstenAngažman srebrni prsten
Vjenčano prstenje s ugraviranimVjenčano prstenje s ugraviranim
Vjenčano prstenje CartierVjenčano prstenje Cartier
Izvorni vjenčano prstenjeIzvorni vjenčano prstenje
Vjenčano prstenje ricchezzaVjenčano prstenje ricchezza
Uparivanje vjenčano prstenje u bijelom zlatuUparivanje vjenčano prstenje u bijelom zlatu
» » » Zlato vjenčano prstenje