LadyVu.com

Star objavio fotografiju svoje nove tetovaže na Instagram

Star objavio fotografiju svoje nove tetovaže na Instagram

Proljeće - vrijeme ažuriranja! Očito, slavne su odlučili otresti zimsku lijenost i ažurirati prikupljanje tetovaže. Ovaj tjedan, dvije zvijezde odjednom zadovoljan svojim fanovima uz novu tetovažu: fokus gležanj i zapešće David Beckham Drew Barrymore.

David Beckham: tijelo kao djelo moderne umjetnosti

Ljubitelji legendarnog nogometaša, Davida Beckhama i metrosexual modela bez kapi neistina tvrdnje da je njegovo tijelo što je moguće bliže idealu. Reljef mišića, dobro njegovan koža, tetovirane i atraktivan vječan lice. Tetovaže koje se jednostavno ne usude nazvati „tetovaže” izgleda jednostavno luksuzno.

David redovito dodavanje više i više novih slika, i, čini se, ne ide da se zaustavi tamo. Što je to? Tattoo opsesija, žele privući dodatnu pažnju (iako, gdje je više?), Ili banalno narcisoidnost?Sljedeći umjetničko djelo nogomet pokazao svojim pretplatnicima na Instagram. Uz fotografiju, gospodin Beckham je napustio zabavan naslov koji glasi: „Ovo je još jedan luksuzni slika, njegov autor - Mark Mahoney. Volim sjediti i slušati njegove priče do 5 sati u komadu, gledajući kako master radova. To je pravi umjetnik!”.

vidi također
  • Drew Barrymore je podnio dokumente na sudu za razvod
  • Beckhams dira kći Harper čestitao na njegov rođendan
  • Irina Shayk, Bradley Cooper i drugi u četvrtfinalu Wimbledona

Drew Barrymore „svijetli” simboličan tetovaža ... s imenima children ¡ť

Babe Drew Barrymore - hrabar i hrabar djevojka, ona se ne boji boli i složiti da pate malo, kako bi dobili izvornu tetovaža. Prije nekoliko dana je glumica pojavila na ručni dirljiv natpis.

Glumica je odlučila zaintrigirati njegovu foloverov i postavili nekoliko fotografija u nizu. Dakle, pretplatnici na Instagram je imao priliku promatrati rađanje simboličkog „remek-djelo.”Prva fotografija je pod nazivom pitanje „Što mislite, što da radim sada?”.

Točno dva sata kasnije, jedan od Charlie Angels pokazao napredak. Majstor u kabini tetovaža udubio unutarnjoj površini zvijezde zgloba. Tekst glasi: „Mi bi malo, iznimno je važno za mene snimiti.”

Još tri sata čekanja, i, voila, „Maslina i Frankie” je tetovaža-grafiti odabrao Drew. Što čudna odluka? To je vrlo jednostavan! Mila majka stavi imena svoje dragocjeno dochenek na ručnom zglobu. To je tako dirljiva, zar ne?

David Beckham tijelo je umjetničko djeloVolite li nogomet tetovažeDrew voli raditi tetovaže
Mi napraviti mali, ali vrlo važan post na mojoj ruci41-godišnja glumica Drew Barrymore je uređena zapešću dirljivu slikuMaslinovo i Frankie - imena svoje kćeri

Video: Star Instagram - nove fotografije

Video: Timati crna zvijezda Instagrama

Video: „Magnum tetovaža. Radnim danom „- Kako doći do MAGNUM? [6 sezona, zemljišta 5]

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
David Beckham u senzualnom reklamne kampanjeDavid Beckham u senzualnom reklamne kampanje
David Beckham i njegova kćiDavid Beckham i njegova kći
David Beckham zabavlja sudionike konferencije za novinare, odgovoriti na pozivDavid Beckham zabavlja sudionike konferencije za novinare, odgovoriti na poziv
David i Victoria Beckham glasine suprotne ne ide da se razveo!David i Victoria Beckham glasine suprotne ne ide da se razveo!
Victoria i David Beckham dijele imovinu - približava razvod?Victoria i David Beckham dijele imovinu - približava razvod?
Harper Beckham otišao na studij baletHarper Beckham otišao na studij balet
David Beckham je bio u Svazi kao ambasador UNICEFDavid Beckham je bio u Svazi kao ambasador UNICEF
Justin Bieber ima tetovažu kao BeckhamJustin Bieber ima tetovažu kao Beckham
Djeca mogu postati uzrok neslaganja u obitelji BeckhamDjeca mogu postati uzrok neslaganja u obitelji Beckham
David Beckham sinovi aktivno surađuje s TM BurberryDavid Beckham sinovi aktivno surađuje s TM Burberry
» » » Star objavio fotografiju svoje nove tetovaže na Instagram