LadyVu.com

Zvijezde su raspoređeni zapaljivu show na godišnjicu Super Bowlu

Zvijezde na godišnjicu Super Bowl

50. po redu Super Bowl, koji je umro dolje danas Levi`s Stadion Stadion u Santa Clara, California, otišao u povijest i biti zapamćen od strane svih, ne samo trijumf Denver Broncos tima, ali i nastup Beyonce, Lady Gaga, Chris Martin i banda Coldplay, Bruno Mars.

himna

Važan aspekt svakom slučaju, a još više kada je riječ o borbi na nacionalnoj razini, je izvođenje himne. Ove godine organizatori su povjerili tu čast Lady Gaga i to se isplatilo. Prema običnih Amerikanaca, aktivno raspravlja o njezinu izvedbu u mreži, izvođač nije bolje od Christina Aguilera i Mariah Carey ranije govorio na događaj.Pjevač je ostao vjeran ljubavi svijetle stvari, pa se popeo na pozornicu odjeven u crveno nogavica odijelo, ukrašena šljokicama.

Gaga prožeta svečani trenutak i nije suzdržavati suze ponosa, govoreći pred zahvalan publike.

Extravaganza na pozornici

Beyonce dijeli svoje izlaganje Chris Martin i Bruno Mars. Trojstva off u cijelosti, zaraza energije mnoštvo tisuća na tribinama. Pjevačica je pokušao tako teško da je u jednom trenutku izgubio ravnotežu i gotovo nesuvislo na platformi.

vidi također
  • Lady Gaga je komentirao na njezin rastanak s Taylor Kinney
  • Lady Gaga može oduzeti prava zbog nedostatka prostora na stroju
  • Lady Gaga je ostala bez dečka?

Pobjednici Super Bowl 2016Konačni NFL igra je završila s rezultatom 24:10 u korist kluba Denver Broncos. Na mnogo načina, oni su bili u mogućnosti da tuku svoje suparnike iz tima Carolina Panthers kroz napore izvanredan bek Peyton Manning.

Tako su igrači „Denver Broncos” po treći put u svojoj povijesti osvojio trofej megapochetnogo.

Lady Gaga izvodi himna AmericiPjevačica se pojavila pred publikom u sjajnom crvenom odijeluGovor zvijezda će se svidjeti svima, bez iznimke!
Beyoncé također nije razočarao navijače na Super BowluOna je uređena na plesovimaTvrtka činili pjevač Chris Martin i Bruno Mars
Beyonce i Bruno Mars ispasti na pozorniciCelebrity inspirirala igrače da igraju svoje zavodljive oblikePrvaci SAD nogometna liga tima Denver Broncos
Lady Gaga "Super Bowl 50":Beyonce i Bruno Mars sudjelovati u oštroj Super Bowl 50 plesu off:

Video: reklama. KONCERT "DARLING"

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Lady Gaga je predstavila svoju verziju malu crnu haljinuLady Gaga je predstavila svoju verziju malu crnu haljinu
Meso haljina Lady GagaMeso haljina Lady Gaga
Zašto Bruno Mars rast ga nije spriječilo da bude seks simbol?Zašto Bruno Mars rast ga nije spriječilo da bude seks simbol?
Lady Gaga na dodjeli Grammyja 2016Lady Gaga na dodjeli Grammyja 2016
Kao Lady Gaga je na odmoru u planinama?Kao Lady Gaga je na odmoru u planinama?
Lady Gaga postala je vlasnik konja BelogrivovLady Gaga postala je vlasnik konja Belogrivov
"Grammy-2016": Lady Gaga posvećena David Bowie svijetlu glazbenu izvedbu i tetovažu!"Grammy-2016": Lady Gaga posvećena David Bowie svijetlu glazbenu izvedbu i tetovažu!
Grammy Awards 2016: Taylor Swift, Kendrick Lamar, Justin Bieber i drugi dobitniciGrammy Awards 2016: Taylor Swift, Kendrick Lamar, Justin Bieber i drugi dobitnici
Na Lady Gaga može oduzeti prava zbog nedostatka prostora na strojuNa Lady Gaga može oduzeti prava zbog nedostatka prostora na stroju
Parfem Lady GagaParfem Lady Gaga
» » » Zvijezde su raspoređeni zapaljivu show na godišnjicu Super Bowlu