LadyVu.com

Star Mama 2015

zvijezda mama 2015

Nova godina je ne samo zanimljive novosti iz svijeta kino, mode, glazbe i show businessa općenito. Jedna od najzanimljivijih tema u rezimirajući svakom razdoblju postaje baby-boom zvijezda obitelji. 2015 nije bio iznimka, a to bi trebalo biti navedeno, čak i postigao neočekivan status zvijezda mama neke poznate osobe u Rusiji. Međutim, s obzirom da nema trudnoće, a dobne granice kao i sama priroda to ne definira, ne možemo biti iznenađeni. No, ipak, neke od zvijezda mogu se proslavi, pa lijepo vrijeme trudnoće i novorođenčad prije njihovog rođenja postao poznat. Da vidimo čija se rodna izazvala senzaciju u 2015?

Ruska zvijezda mama 2015

Prije odluke o najzanimljivijem zvijezda mame Rusiji u 2015, to je napomenuti da su sve slavne osobe koje su rodile ove godine, već je dostojan poštovanja. Nakon što je postao majka po prvi put ili dvadeseti put - podvig. U svijetu show businessa je trudnoća i porođaja za zvijezde postaju trenutak kada mogu osjetiti oni koji su prije svega - žena. Dakle, koji je postao najpoznatiji zvijezda majka u 2015. godini?Elena Temnikova. Bivši pjevač grupe Serebro je postao jedan od najpoznatijih zvijezda majke kategorija i njihovih kćeri. 29-godišnja Elena Temnikova dugo željela roditi, ali ona i njezin suprug već duže vrijeme bilo je nemoguće zamisliti. Poznati za mlade mame koje je ona doslovno emitira dnevno tijekom trudnoće i priprema za porođaj u svom blogu i Instagram.

Elena Temnikova trudnoćaElena Temnikova u bolniciElena Temnikova s ​​novorođenom kćeri

Natalie Podolsky. Neočekivano iznenađenje njezini obožavatelji predstavio celebrity par Vladimir Presnyakov i Natalia Podolskaya. Poznate za više od 10 godina zajedno, međutim, u 2015. je rođen njihov dugo očekivani starije.

Natalie Podolsky trudna sa suprugomNatalie Podolsky trudna sa svojom sestrom blizankomNatalie Podolsky i sin


Tutta Larsen. Poznati TV voditelj postao je majka mnogo djece ove godine. U ljeto 2015. godine Tutta rodila treće dijete - sina Artem. Prema TV zvijezde, to trudnoća bila planirana i željena, kao i prijašnja.

Tutta Larsen trudna sa suprugomTutta Larsen prije isporukeTutta Larsen krštenje novorođenčeta
vidi također
  • Miranda Shelia za plastiku
  • Thomas Christiansen u braku Valeria Jidkova
  • Svetlana Pankratova - vlasnik najdužih nogu na svijetu

Katie Topuriya. Jedan od rijetkih zvijezda mame u 2015, koji je odbio dati rođenja u Rusiji, postao pjevač A`Studio. Katie odlučila roditi u Los Angelesu. Dugo vremena je pazila sakriti svoje pozicije. Topuriya priznao njezinu trudnoću već prošli mjesec.

Katie Topuriya trudnaKatie Topuriya s novorođenog sina i djevojku alsouSuprug Kate Topuriya novorođenče sin

Video: zvijezda u 2015, / Neka bude rekao - Star Baby Boom 2015

Video: baby boom zvijezda mama, koji je otišao na porodiljni dopust u isto vrijeme

Video: Top 10 zvjezdicom Mame

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako postati zvijezda?Kako postati zvijezda?
Tajni brak zvijezde „Avatar”Tajni brak zvijezde „Avatar”
TV zvijezda Mačka Dili rodila dječakaTV zvijezda Mačka Dili rodila dječaka
Autoportretisti zvijezdeAutoportretisti zvijezde
Zašto san zvijezda snimanja?Zašto san zvijezda snimanja?
44-Godišnji zvijezda „Mentalist” prvi put postala majka44-Godišnji zvijezda „Mentalist” prvi put postala majka
Djevojka Cristiana RonaldaDjevojka Cristiana Ronalda
Klan Kardashian-Jenner predstavio svoj tradicionalni božićni karticeKlan Kardashian-Jenner predstavio svoj tradicionalni božićni kartice
Britney je izgubila na težini u 2015. godiniBritney je izgubila na težini u 2015. godini
Megan Fox s djecomMegan Fox s djecom