LadyVu.com

Koliko se temperatura održava na gripu?

Većina ljudi u 7-10 dana nakon infekcije influencom u pitanju potpuni oporavak. No, u nekim slučajevima komplikacije razvijaju, a kada je epidemija 0,2% bolesnika umire. To je razlog zašto sve pozitivna iskustva, kada je temperatura gripe traje duže od 5 dana.

Zašto se gripa ne smanjuje temperaturu?

Sezonska gripa traje oko 5 do 10 dana. Jedan od najranijih znakova ove bolesti je u porastu temperature. To može biti vrlo visoka, a unutar 37,5 stupnjeva. Koliko dana će zadržati temperaturu gripe, ovisno o tome koji soj izazvao njegov izgled. Dakle, većina sezonskog virusnih bolesti, visoke razine mogu se vidjeti na termometru prvih 2-5 dana, a ako se ptičje gripe, oni mogu biti pohranjeni do 17 dana!

Većina pacijenata ne znam koliko se temperatura održava na gripu, a vjerujem da ako to traje duže vrijeme, to ukazuje na pojavu komplikacija. Naravno, nije isključeno u slučajevima kada je bolest traje neobično dugo, a osoba ne postaje bolji. Ali obično je temperatura veća od 37 zabilježen je u bolesnika koji su tijekom gripe:

  • nije počela na vrijeme uzimati lijekove;
  • nije u skladu s režimom liječenja;
  • preopteretiti svoje tijelo fizički zahtjevan;
  • nije ojačala imunitet narodne metode ili droga.

Trebam li srušiti temperaturu gripe?

Vi više ne groznica, kašalj, grlobolja i druge simptome bolesti, a pokazatelji na termometru i dalje iznad 36,6 ° C? Zašto je gripa drži temperaturu, te je li potrebno srušiti? Smatra se da je groznica - to je normalna zaštitna reakcija organizma na djelovanje virusa, ako je razumno, odnosno u roku od 38,5 stupnjeva. Ako se gripa zadržao temperature 37 ° C - 38,5 ° C, a pacijent pokušava srušiti svoj lijek, onda to dovodi do šireg širenja infekcije.Blaga groznica je važan za tijelo jer pomaže da se:

  • povećanje antitoksičan funkciju jetre;
  • poticanje proizvodnje antitijela i drugih zaštitnih reakcija;
  • izgled bakteriostatično (inhibicija štetnih bakterija)
  • izdvajanja proizvodi razgradnje bubrega;
  • povećanje aktivnosti raznih enzima i baktericidnih svojstava krvnom serumu.

Ako je temperatura gripa i dalje iznad 39 ° C, što je vrlo opasno, jer pacijent može pojaviti delirij, konvulzije, halucinacije, može uzrokovati respiratorne i krvožilnog poremećaja.

Kada se temperatura spušta od gripe?

Koliko će još potrajati temperaturu gripe kad je već prošao druge simptome? To ovisi o mnogim čimbenicima, ali možete ubrzati ozdravljenja pristup, ako pomažu u borbi protiv infekcija. Budite sigurni da pijete puno tekućine. Tipično, temperatura se smanjuje na 3-5 sati ako pacijent pije više od 2,5 L vode, biljnih čajeva ili čaj s limunom ili maline. Velika količina tekućine doprinosi uklanjanje toksičnih tvari i razrjeđivanje krvi.

Imate kuću toplo? Sobna temperatura prelazi 22 ° C, a vi ovlaživač niste koristili? To je loše. U prostoriji u kojoj se Držite temperaturu 37 nakon gripepacijent mora biti udoban. Prozračite sobu i uvjerite se da je temperatura bila 19-21 ° C

Želiš li spavati tjelesne temperature što je brže moguće? Budite sigurni da se pridržavati mirovanje i uzeti antivirusne lijekove. To se može koristiti za liječenje:

Navika Rusa odgoditi liječenje SARS i gripe, bolestan „na nogama”, dovodi do komplikacija. Oko 40% slučajeva gripe u opasnosti od bronhitisa, upale pluća, upala sinusa, barem - pijelonefritis, stomatitisa i drugih bolesti. Dakle, pojava zimica, rinitis i druge simptome koji nalikuju gripu treba postati za oboljenja signala početak liječenja.

U ranim jutarnjim satima u tijelu gripe treba pomoć, a pacijent - dobili osloboditi od simptoma. Zbog sumnje gripe može početi primati terapiju simptomatsko liječenje, na primjer, Europska pripreme kvalitetne Antigrippin. Uporaba simptomatske sredstvo u liječenju gripe mogu pomoći olakšati simptome i spriječiti komplikacije.

Oni imaju razoran učinak na virus gripe, što dovodi do brzog smanjenja temperature.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Koliko se temperatura održava na dijete s otitis?Koliko se temperatura održava na dijete s otitis?
Temperatura vodene kozice u djece - koliko dana?Temperatura vodene kozice u djece - koliko dana?
Simptomi gripe u djece 2013Simptomi gripe u djece 2013
2015 Gripa - Simptomi2015 Gripa - Simptomi
Gripa kod djeceGripa kod djece
Liječenje gripe tijekom laktacijeLiječenje gripe tijekom laktacije
Kako prepoznati svinjsku gripu u dijete?Kako prepoznati svinjsku gripu u dijete?
Koliko se temperatura održava na ARI u dijete?Koliko se temperatura održava na ARI u dijete?
Simptomi gripe u djeceSimptomi gripe u djece
Antivirusno sredstvo protiv svinjske gripe za djecuAntivirusno sredstvo protiv svinjske gripe za djecu
» » » Koliko se temperatura održava na gripu?