LadyVu.com

Svrbež vulve

Ako žena se događa s svrab vulve, potrebno je da se bori, ali pokušajte ne češlja ovo mjesto. Kad češljanje stidnica počinje svrbjeti još, osim vanjske ženske genitalije nabubri. Svrbež se može razviti u krvarenje i crvenilo vulve, to je stalna i u obliku napada.

Što ako počeo svrab u području usne? Idi na liječnika! Nakon šuga može širiti okolo, počevši od unutarnje strane bedara, završava vaginu. A ovi simptomi mogu biti uzrok ozbiljnih bolesti.

Mogući uzroci svrbež vulve

Uzroci svrbeža stidnice:

  • ginekološki poremećaji: vaginitis, vulvitis, cervicitis, colpites, gljivične i druge bolesti;
  • bolesti probavnog trakta: hemoroidi, proktitis, prisutnost pinworms, proljev;
  • razne prateće bolesti: intertrigo, alergije, itd;..
  • svrbež vulve može biti preteča raka vanjskih genitalija.


Gori i svrab vulve može nanijeti formiranje sekundarne upalne eventualno dobivanje infekcije u pogođenim područjima, može čak i pogoršati situaciju. Dakle, nemoguće je da se odgodi, požurite da se pomoć stručnjaka.

Liječenje svrbeža vulve

Liječenje svrbeža vulve - sekundarni potreba za liječenje. Prije svega, potrebno je pravilno procijeniti i liječiti bolest pojavila upravo od onoga što pojavio svrbež. Vanjski spolni organi prestaju biti automatski ogreban, to je samo pitanje vremena, ali još uvijek je uklanjanje lokalne upale.Liječenje treba provoditi u kombinaciji i zajedno sa seksualnog partnera. Možda će biti potrebno napraviti kolposkopija i biopsija da se testira na te prisustvovati onkologa isključiti rak.

Da zaključimo, da je s takvom osjetljivom pitanju se sramiti i pokušati nositi na vlastitu, liječenje vulve treba liječiti liječnici.

Umiriti svrbež koristi sljedeće lijekove: masti sadrži analgetika, novokain, estrogen, sedativi materials- vitamina. Također provjerite losione od kamilice umiriti i dezinficirati rane stranice.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Iritacija na usneIritacija na usne
Svrab u trudnoćiSvrab u trudnoći
Vulvitis - SimptomiVulvitis - Simptomi
Kraurosis stidnicaKraurosis stidnica
Svrbež kože tijela - uzroci, liječenjeSvrbež kože tijela - uzroci, liječenje
Svrbež vagineSvrbež vagine
Svrab u mokraćnu cijevSvrab u mokraćnu cijev
Svrbež usneSvrbež usne
Zašto svrbež usne?Zašto svrbež usne?
Ogreban krug oko vagineOgreban krug oko vagine