LadyVu.com

Svrbež vulve

Ako žena se događa s svrab vulve, potrebno je da se bori, ali pokušajte ne češlja ovo mjesto. Kad češljanje stidnica počinje svrbjeti još, osim vanjske ženske genitalije nabubri. Svrbež se može razviti u krvarenje i crvenilo vulve, to je stalna i u obliku napada.

Što ako počeo svrab u području usne? Idi na liječnika! Nakon šuga može širiti okolo, počevši od unutarnje strane bedara, završava vaginu. A ovi simptomi mogu biti uzrok ozbiljnih bolesti.

Mogući uzroci svrbež vulve

Uzroci svrbeža stidnice:

  • ginekološki poremećaji: vaginitis, vulvitis, cervicitis, colpites, gljivične i druge bolesti;
  • bolesti probavnog trakta: hemoroidi, proktitis, prisutnost pinworms, proljev;
  • razne prateće bolesti: intertrigo, alergije, itd;..
  • svrbež vulve može biti preteča raka vanjskih genitalija.


Gori i svrab vulve može nanijeti formiranje sekundarne upalne eventualno dobivanje infekcije u pogođenim područjima, može čak i pogoršati situaciju. Dakle, nemoguće je da se odgodi, požurite da se pomoć stručnjaka.

Liječenje svrbeža vulve

Liječenje svrbeža vulve - sekundarni potreba za liječenje. Prije svega, potrebno je pravilno procijeniti i liječiti bolest pojavila upravo od onoga što pojavio svrbež. Vanjski spolni organi prestaju biti automatski ogreban, to je samo pitanje vremena, ali još uvijek je uklanjanje lokalne upale.

Liječenje treba provoditi u kombinaciji i zajedno sa seksualnog partnera. Možda će biti potrebno napraviti kolposkopija i biopsija da se testira na te prisustvovati onkologa isključiti rak.

Da zaključimo, da je s takvom osjetljivom pitanju se sramiti i pokušati nositi na vlastitu, liječenje vulve treba liječiti liječnici.

Umiriti svrbež koristi sljedeće lijekove: masti sadrži analgetika, novokain, estrogen, sedativi materials- vitamina. Također provjerite losione od kamilice umiriti i dezinficirati rane stranice.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Iritacija na usneIritacija na usne
Svrab u trudnoćiSvrab u trudnoći
Vulvitis - SimptomiVulvitis - Simptomi
Kraurosis stidnicaKraurosis stidnica
Svrbež kože tijela - uzroci, liječenjeSvrbež kože tijela - uzroci, liječenje
Svrbež vagineSvrbež vagine
Svrab u mokraćnu cijevSvrab u mokraćnu cijev
Svrbež usneSvrbež usne
Zašto svrbež usne?Zašto svrbež usne?
Ogreban krug oko vagineOgreban krug oko vagine