LadyVu.com

Plava gline - Svojstva i Programi za zglobove

Plava svojstva gline i aplikacije za zglobove

Vjerojatno nitko ne može zamisliti koliko postoje različite nacionalne recepte. Alternativna medicina je razvila mnoge tretmane za razne bolesti. Korisna svojstva plave gline, primjerice, primijeniti na zglobove, a time i rezultati prikazani pomoću ponekad čak i premašiti učinak korištenja skupih lijekova, gelova i masti.

Ljekovita svojstva plave gline za bolesti zglobova

Medicina, plava glina je volio dugo. Njegova velika prednost je u tome što se može koristiti od strane pacijenata svih uzrasta u različitim državama - kontraindikacije nemaju novca. Tajni agenti za uspjeh - u mineralima bogatom sastavu. Sadrži soli kadmija i kobalt. Jedna od glavnih razlika između sredstava - prisutnosti radija - rijetka radioaktivnog elementa, koji se u malim količinama u tijelu mogu raditi čuda.

Osim ljekovitih svojstava gline plava povoljno za zglobove, medicina ocjenjuje njegovu dezinfekciju, čišćenje i protuupalno djelovanje. Ova tvar je naširoko koristi u Kozmetologija. Ona pomlađuje i poboljšava cirkulaciju. Osim toga, on se bori s gubitkom kose, apsorbira toksine, uklanja perut.

Liječenje plave gline zglobova kod kućeLiječenje zglobova - nešto što plava glina dobiva ako ne i najbolji jedva. Ona brzo ublažava bolove, uklanja natečenost, obnavlja metabolizam i ubrzava regeneraciju tkiva.

Plava glina za zglobove prikazan je na bolesti kao što su:Za liječenje je najbolje koristiti pročišćeni tvar. Da biste to učinili, podijelite gline na komade, suho, samljeti u prah i prosijan, uklanjanje svih vrsta stranih predmeta. Plava glina za zgloboveNakon toga, on se može koristiti kao sredstvo za poultices, losioni, mljevenja. Neki recepti čak sugeriraju korištenje otopljene tvari unutra.

Najčešće pritišće zglobova tretirane s plavim gline. Pripremiti ih, morate ispuniti u glinenoj prah sa svježim pročišćene vode i ostaviti nekoliko sati. Nakon toga smjesa se dobro umijesi u stanje mastiks. To jest, to ne bi trebalo biti previše gusta, ali ne šire na prste.

Nanesite puno potrebe za čišćenje kože. Tvar je potrebno omotati zavojem iznad i toplu krpu. Idi na, a nakon toplog pranje vodom treba stisnuti par sati.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Maska od crne gline za liceMaska od crne gline za lice
Kozmetički gline za lice - što odabrati?Kozmetički gline za lice - što odabrati?
Glina za liceGlina za lice
Žuta zemljaŽuta zemlja
Plava glina - svojstvaPlava glina - svojstva
Lica plave glineLica plave gline
Pink gline - svojstvima i namjenamaPink gline - svojstvima i namjenama
Glina celulit: plava i crna glinaGlina celulit: plava i crna glina
Kozmetički glineKozmetički gline
Primjena plave gline u kozmeticiPrimjena plave gline u kozmetici
» » » Plava gline - Svojstva i Programi za zglobove