LadyVu.com

30 Tjedna trudnoće - fetalni veličina

30 tjedna trudnoće fetus veličine

Plod od 30 tjedana trudnoće je potpuno formirana, već funkcionira kardiovaskularni i mokraćnog sustava. Kretanje rukama i nogama Govoreći o razvoju mišićno-koštanog sustava, kao i motorna reakcija kao odgovor na slušne i vizualne podražaje predložiti poboljšanje osjetila. U ovom članku ćemo razmotriti značajke fetusa na 30 tjedana trudnoće i njezinih temeljnih dimenzija.

Dimenzije fetusa na 30 tjedana trudnoće

Fetometry fetus 30 tjedana trudnoće provodi se tijekom ultrazvuka. Fetalnog ultrazvuk na 30 tjedana provodi se u prisustvu indikacija (ultrazvuk screening provodi se 32-34 tjedana). U 30 tjedana trudnoće, fetusa veličina je 38 cm a. masa fetusa u 30 tjedana - oko 1400 grama. Kopchikotemennoy veličina bebe na 30 tjedana trudnoće je 27 cm.

Što je plod trudna 30 tjedana?Na 30 tjedna trudnoće fetus je kao mali čovjek, on ima iste proporcije kao novo rođenom djetetu u. To trudnoće beba raste i dobiva na težini. Do ovog doba, dijete već zna koliko. Na primjer, dijete može treptati na jakom svjetlu, postaje aktivniji na zvuk podražaje. Nakon gutanja plodne vode može biti popraćeno Icahn, koji se osjeća kao žena ne intenzivnih ritmičke podrhtavanje. Klinac u ovoj dobi čini pokrete disanja do 40 u minuti, što potiče razvoj interkostalnog mišića i sazrijevanje pluća tkivo. U to doba fetusa je više naborana koža, ima kosu na glavi i vellus dlačica (lanugo), postupno povećanje sloj potkožnog masnog tkiva.

Senzacija žene u 30 tjedana trudnoće

fetus 30 tjedana trudnoće

30 tjedna trudnoće - termin skrb trudnica u prenatalnom dopusta. veličina želuca do 30. tjedna trudnoće značajno povećao, težište se postupno pomiče prema naprijed, žena treba slijediti ležaj. Žena osjeća povremeno fetalni pokreti mogu povećati tonus maternice, zbog brzog rastezanja njegovih zidina. U tom razdoblju žena može doći do poremećaja često mokrenje (povećana maternica pritišće mjehur), pojačano znojenje (ubrzanje metabolizma).

Dakle, vidimo da je fetalni parametri do 30 tjedna trudnoće se može odrediti pomoću ultrazvuka. Mali voćni 30 tjedna sugerira usporavanje rasta intrauterini, a insuficijencija posteljice može dijagnosticirati (fetalna hipoksija) Ili intrauterine infekcije.

Video: širom otvorenih očiju 26-30 tjedana

Video: 34 Trideset i četvrti tjedan trudnoće.

Video: Moj tjedan trudnoće 30. + SAD

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
31 Tjedna trudnoće - fetalni masa31 Tjedna trudnoće - fetalni masa
19 Tjedna trudnoće - fetalni veličina19 Tjedna trudnoće - fetalni veličina
22 Tjedna trudnoće - fetalni veličina22 Tjedna trudnoće - fetalni veličina
Ultrazvuk u ranoj trudnoćiUltrazvuk u ranoj trudnoći
Pokazatelji Ultrazvuk 32 tjedana trudnaPokazatelji Ultrazvuk 32 tjedana trudna
TVP 13 tjedana - normaTVP 13 tjedana - norma
18 Tjedna trudnoće - fetalni veličina18 Tjedna trudnoće - fetalni veličina
Plod u 10. tjednu trudnoćePlod u 10. tjednu trudnoće
Ultrazvuk - 22 tjedana trudnaUltrazvuk - 22 tjedana trudna
Otkucaja srca fetusa 12 tjedanaOtkucaja srca fetusa 12 tjedana
» » » 30 Tjedna trudnoće - fetalni veličina