LadyVu.com

Kao što je tjedana trudnoće?

kao što je pitanje tjedana trudnoćeMnoge žene se samo naučiti o nastanku trudnoće, pitajući se o čemu, s tim što ona smatra da je tjedan dana i kako. Treba napomenuti da su dva glavna načina formirana tijekom godina, čime se izračunati datum: datum prvog dana zadnje menstruacije, a od trenutka začeća. Nastala Izračun pomoću prvi način, trajanje trudnoće se zove materinstvo razdoblje.

Kao liječnici utvrditi gestacijsku dob?

Prije ginekolozi računati broj tjedana trudnoće, oni će znati datum prvog dana menstruacije. To je polazna točka za podešavanje razdoblja na ovaj način.Kao što je poznato, normalna trudnoća traje 40 tjedana. Dakle, za izračunavanje očekivani datum rođenja, prvi dan menstruacije, potrebno je dodati 280 dana (isto 40 tjedana).

Ova metoda je uninformative, jer To vam omogućuje da instalirate samo očekivani datum isporuke, koje se mogu pojaviti prije isteka roka. To se objašnjava činjenicom da je trudnoća moguća tek nakon ovulacije, što se obično događa 14. dana menstrualnog ciklusa. Zato je razlika između porodiljske i stvarnom vremenu je 2 tjedna.

Kakav način da se točno odrediti vrijeme trudnoće?

kao ginekolozi vjeruju tjedan trudnoćeZbog činjenice da trudnoća je najkasnije do posljednjeg dana u mjesecu, utvrditi točan datum rođenja nije moguće. Mnogo preciznije je omogućuje da napravite izračun gestacijskog razdoblja, što se smatra neposredno nakon datuma oplodnje. Njegova uporaba je komplicirana i činjenica da su mnogi od djevojaka, budući redovni seksualni odnosi ne mogu točno reći kada je došlo do začeća.

Dakle, znajući kako smatra Akušerski tjedna trudnoće, Žena će znati da je rezultanta obračunskom razdoblju razlikuje se od stvarnog oko 14 dana.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Predviđeno vrijeme isporukePredviđeno vrijeme isporuke
Kako odrediti datum isporukeKako odrediti datum isporuke
Kako ću znati datum rođenjaKako ću znati datum rođenja
Kako izračunati rok?Kako izračunati rok?
Kako odrediti gestacijsku dob?Kako odrediti gestacijsku dob?
Datum rođenjaDatum rođenja
Određivanje datuma isporukeOdređivanje datuma isporuke
Poroda tjedan trudnoćePoroda tjedan trudnoće
Kako računati tjedana trudnoće?Kako računati tjedana trudnoće?
Određivanje trudnoći tjedan po tjedanOdređivanje trudnoći tjedan po tjedan
» » » Kao što je tjedana trudnoće?