LadyVu.com

Datum datum rođenja začeća

Datum datum rođenja začeća

Određivanje datuma datum rođenja začeća - to je najviše jednostavan, pristupačan i popularan način. Metoda se sastoji u određivanju dan ovulacije u žena - dan kada je došlo do vjerojatno koncepcija. Razdoblje trudnoće je 10 lunarnih mjeseci - 280 dana. Znajući datum začeća, možete lako odrediti procijenjeni dan isporuke.

Odrediti datum ovyalyatsii

Većina fer dužini spolnog menstrualnog ciklusa je između 28 do 35 dana. Ovulacija - jaje iz jajnika, nalazi se u sredini menstrualnog ciklusa. Mnoge žene osjećaju dobro ovulacije ofenzivu u njihovom tijelu. Često, ovaj prirodni fenomen je popraćena simptomima: povećan libido, bolan bol u donjem dijelu trbuha, smeđa iscjedak. Ako je duljina menstrualnog ciklusa je 28 dana, ovulacija se događa oko 14 dana. Da bi se odredio datum datum rođenja začeća, potrebno je dodati 280 dana do dana ovulacije. Međutim, treba imati na umu da je žensko tijelo, na temelju pojedinačnih prirodnih obilježja, zadržava sposobnost da postane trudna 3-5 dana prije i poslije ovulacije. To znači da je definicija izraza sorti po datumu začeća ne može biti točna, a ne nužno i za nekoliko dana.Datum ovulacije mogu se prepoznati ultrazvukom, kao i datum rođenja. Ova informacija je korisna za one koji tek planiraju trudnoću. Znajući dan menstrualnog ciklusa, kada koncepcija je najvjerojatnije, moguće je planirati trudnoću i datum rođenja. Žene trebaju imati na umu da je začeće uvijek ne događa na dan odnosa. Muška sperma ne gube svoju sposobnost da oplodi jajašce za 3-5 dana u ženskom tijelu. Dakle, nezaštićeni seks dva dana prije ovulacije, u većini slučajeva dovodi do trudnoće.

Određivanje datuma isporuke na dan začeća je najprecizniji za fer seks s trajanja menstrualnog ciklusa od 28 dana. Ako je ciklus duži, a zatim izračunati zbog datuma datum začeća postaje sve teže, jer trudnoća je u ovom slučaju traje nekoliko dana duže. Žene trudna s blizancima, trajanje trudnoće za 1-2 tjedna manje nego za isto dijete.

Nakon 12 tjedana trudnoće, način utvrđivanja datuma isporuke ultrazvuka je manje točna od datuma začeća.

Video: Koji dan je zamišljen

Video: Kako pronaći i identificirati spol djeteta. Određivanje spola djeteta. Želudac. Kako izračunati. tehnika

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Kako odrediti datum rođenja?Kako odrediti datum rođenja?
Predviđeno vrijeme isporukePredviđeno vrijeme isporuke
PRD po datumu začećaPRD po datumu začeća
Kako odrediti datum isporukeKako odrediti datum isporuke
Koliko dana nakon ovulacije, začeće se događa?Koliko dana nakon ovulacije, začeće se događa?
Kako ću znati datum rođenjaKako ću znati datum rođenja
Kako izračunati rok?Kako izračunati rok?
Datum rođenjaDatum rođenja
Određivanje datuma isporukeOdređivanje datuma isporuke
Dijete Seks po datumu začećaDijete Seks po datumu začeća
» » » Datum datum rođenja začeća