LadyVu.com

Bradavice u trudnoći

Tijekom trudnoće, neke žene naći takve bolesti kao bradavica. Drugim riječima - genitalne bradavice. Takve bradavice se pojavljuju na genitalnim organima i anusu. Vrste ovog virusa, postoje mnogi, jedan virus cilj poraza genitalnih organa, a drugi - na lezija kože. Međutim, virusnih papiloma stanice (baš kao što su oni) mogu biti smješteni ne samo na području genitalija, ali iu slini, mokraći.

ako bradavice pojavila tijekom trudnoće - je put do infekcije ploda. Uzroci HPV-a (uključujući i za vrijeme trudnoće) može biti nepridržavanje intimnoj higijeni, bliski kontakt s bolesnim osobama. Širenje bradavica na tijelu obično se odvija već duže vrijeme. Od početne faze u formiranju genitalnih bradavica može trajati od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, ali ako govorimo o bolesti tijekom trudnoće, te bi trebao biti testiran na prisutnost različitih virusa i infekcija. Tako bradavice će se naći u najkraćem mogućem roku.

Poraz virusa bradavicaU ženki, bradavice utjecati na stidne usne, vagina, klitoris, grlića maternice. Ako je bolest dogodilo tijekom trudnoće, to će napredovati ubrzanim tempom. To je zbog brzog cirkulacije i hormonalne promjene. Stoga je prije pokazatelji neravnoteža microbiocenosis u vaginu, a imunološki sustav slabi pod stalnim utjecajem jakog virusa.

Uklanjanje bradavica

Ako ste pronašli prisustvo genitalnih bradavica, trudna, te su tretirani, šteta da fetus ne ti prijetiti. Bradavice, na sreću, nije uzrok pobačaja i smrti djeteta. Ako je vrijeme da liječe bolesti, to će biti posljedice za dijete. Uklanjanje bradavica u trudnoći zahtijeva stalnu medicinski nadzor do rođenja.

Posljedice bradavica tijekom trudnoće

Kako liječiti bradavice za vrijeme trudnoće? Iako nosi papiloma bradavica i pokušati ne biti uklonjena i liječiti konzervativno. Acuminata tijekom trudnoće su opasni ako su izrazito manifestiraju i progresivne prirode. Ova bolest može uzrokovati nelagodu tijekom trudnoće, a komplikacije mogu pojaviti tijekom porođaja.

Video: bradavice vulve u beremennosti.Hirurgicheskoe obradom s argona plazme.

Video: Bradavice: liječenje tijekom trudnoće

Video: bradavica (papiloma) u djece i tijekom trudnoće

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Papiloma na usnePapiloma na usne
Tamne bradaviceTamne bradavice
Papiloma na bradaviciPapiloma na bradavici
Bradavice na stopalimaBradavice na stopalima
Kondillomy na intimnim mjestimaKondillomy na intimnim mjestima
Genitalne bradaviceGenitalne bradavice
Bolne bradavice tijekom trudnoćeBolne bradavice tijekom trudnoće
Ravne bradaviceRavne bradavice
Bradavice kod ženaBradavice kod žena
Vrste bradavicaVrste bradavica
» » » Bradavice u trudnoći