LadyVu.com

HPV i trudnoća

HPV i trudnoćaHumani papiloma virus (HPV) - prilično česta virusna bolest. Čini se kao male bradavice, ljudima - bradavice, koje se mogu pronaći u svim dijelovima tijela.

Što ako je HPV je otkriven tijekom trudnoće?

Prema statistikama, papiloma virus prisutan u krvotoku u 80% stanovnika Zemlje. U tom slučaju, bilo očitovanje njegove prisutnosti ne poštuje. Za pojavu formacija zahtijeva niz čimbenika, među kojima je slabljenje imunološkog sustava. Poznato je da je sama trudnoća - stres za tijelo, dakle, HPV se pojavljuje u ovom trenutku.

Ako HPV se nalazi na fazi planiranja trudnoće, žene su propisane antivirusni tretman. Kada papiloma već pojaviti tijekom trudnoće, cijeli terapijski proces je usmjeren na održavanje zaštitne snage ženskog organizma. direktno liječenje virusa početi najranije 28 tjedana.

Što učiniti kako bi se spriječio nastanak virusa tijekom trudnoće?Većina žena koje se suočavaju s HPV-om tijekom trudnoće, samo ne znam što učiniti i kako to utječe na djetetov trudnoće.

Kako da ne padne u takvoj situaciji, svaka žena koja je ranije uočeno na tijelu papiloma, prije planiranja trudnoće, treba testirati na HPV i drugih virusa. Međutim, nisu sve djevojke učiniti, jer jednostavno ne znam što je HPV je opasan za vrijeme trudnoće.

Činjenica da neki sojevi virusa su inherentno onkogeni - 16,18,31,33,35. To je ta vrsta virusa dovesti do razvoja genitalnih bradavica na površini vrata maternice. Stoga je otkrivanje trudnica, njen sat do rođenja.

Kako je liječenje HPV-a?

HPV i trudnoća što učiniti

U slučajevima u kojima se nalaze bradavice i papiloma izvan genitalnog trakta, virus nije opasan za dijete. reverzne izvedba, - Žene se savjetuje carski rez kako bi se spriječilo prijenos virusa na dijete.

Kao što je gore spomenuto, liječenje HPV u trudnoći početi najranije 28 tjedana. Tako da je najbolje žena, čak u fazi planiranja trudnoće, podvrći liječenju. Istovremeno je propisano antivirusne lijekove.

Tek nakon tečaja liječenja HPV, žena može sigurno planirati trudnoću. Međutim, ne biti nezgodno da se ponovno testirati.

Video: bradavice za vrijeme trudnoće vulve kirurške obrade pomoću argona plazme

Video: HPV trudnoća

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Papiloma na usnePapiloma na usne
Papiloma na bradaviciPapiloma na bradavici
Vrata maternice papilomaVrata maternice papiloma
Humani papiloma virus kod ženaHumani papiloma virus kod žena
Kako prikazati papiloma sapun?Kako prikazati papiloma sapun?
Papilloma: uzroci i liječenjePapilloma: uzroci i liječenje
Aciklovir tijekom trudnoćeAciklovir tijekom trudnoće
Rubeola u trudnoćiRubeola u trudnoći
Bradavice u trudnoćiBradavice u trudnoći
Ravne bradaviceRavne bradavice
» » » HPV i trudnoća