LadyVu.com

Znakovi trudnoće - Tjedan

Znakovi tjedan trudnoćeMeđu djevojkama, još uvijek ne znamo radost majčinstva, to je široko vjeruje da je trudnoća se može osjetiti odmah, gotovo od prvih sati začeća. Štoviše, neki su već rodila mlade žene, mita i zapaliti, navodeći da je „osjetiti” prve znakove trudnoće do 1 tjedna.

Međutim, liječnici tvrde da je u prvih 13-15 dana od začeća nema procesi koji mogu izazvati simptome ne javljaju u tijelu. Stoga, bilo kakve znakove koji mogu odrediti trudnoće u ranim tjednima, a ne u načelu. Uostalom, u stvari, u prvom tjednu trudnoće na ginekološkoj metoda smatra se tjedan dana od prvog dana menstruacije. No, morate priznati, u ovom tjednu od začeća, trudnoće i stoga ne postoji, a kako bi se utvrdilo da nije moguće.

Što može upućivati ​​na početak trudnoće?

Jedini, ali nisu pouzdani znakovi trudnoće u prvih nekoliko tjedana - izostanak menstruacije. Međutim, kašnjenje može se pojaviti i posve različitih razloga, ponekad svjedoče o razvoju bolesti.Prvi tjedan začeća smatra tjedan dana nakon ovulacije, a prvi znakovi trudnoće javljaju na drugi ili treći:

 • osjetljivost dojki;
 • nagon za mokrenjem,
 • netolerancije na jake mirise;
 • vrtoglavica;
 • vaginalni iscjedak;
 • nervoza s promjenama raspoloženja.

Ovaj popis može se produžiti, uključujući neke druge karakteristične, čak i za prvi tjedan trudnoće simptoma i osjeta. Na primjer:

 • napetost;
 • mijenja postavke ukus;
 • povećana osjetljivost mliječne žlijezde;
 • bol u trbuhu;
 • povećanje bazalne tjelesne temperature.

Međutim, svi ovi simptomi su vjerojatno. Moguće, ali i neistinite činjenice - povećana bazalna temperatura tijela. Ako je temperatura vpredverii procijenjena mjesečna nekoliko dana čuvaju u rasponu od 37 i više, s malom vjerojatnošću može suditi trudnoću. U tom slučaju, ne treba isključiti i upalne procese u tijelu.

Također, prvi znakovi trudnoće u roku od tjedan nakon začeća može reći implantacija krvarenje. znakovi trudnoće u prvih nekoliko tjedanaAli, to je samo 3% žena i mnogi uzeti kao početka menstruacije.

Rezimirajući sve navedeno, možemo reći da je za svaku ženu u prvom tjednu trudnoće ne čini apsolutno nema znakove i simptome. Čak i ginekolog ne može uvijek utvrditi trudnoću u tako kratkom vremenu. Dakle, znakovi trudnoće, čak i nakon nekoliko tjedana zakašnjenja možda neće biti dostupne. Međutim, uvijek postoji mogućnost da bi se utvrdilo njihovo stanje uz pomoć test. No, čak i to pokazuje drugu traku tek nakon 10-12 dana.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Znaci začećaZnaci začeća
Koliko dana nakon začeća, trudnoća?Koliko dana nakon začeća, trudnoća?
Znakovi rane trudnoće odgoditiZnakovi rane trudnoće odgoditi
Prvi znakovi trudnoće nakon začećaPrvi znakovi trudnoće nakon začeća
Tjedan Trudnoća po mjesecimaTjedan Trudnoća po mjesecima
Jedan tjedan trudnoće - osjećajJedan tjedan trudnoće - osjećaj
Poroda tjedan trudnoćePoroda tjedan trudnoće
Kada se otkucaji srca fetusa?Kada se otkucaji srca fetusa?
Određivanje trudnoći tjedan po tjedanOdređivanje trudnoći tjedan po tjedan
Najopasniji tjedna trudnoćeNajopasniji tjedna trudnoće
» » » Znakovi trudnoće - Tjedan