LadyVu.com

Oskudna menstruacija nakon duphaston

oskudna menstruacija nakon duphaston

Duphaston - sintetički analogon ženskog hormona progesterona. Prirodni progesteron se sintetizirati jajnika, nego - žuto tijelo jajnika. Ovaj hormon daje drugu fazu menstrualnog ciklusa i za vrijeme trudnoće - podržavaju njegovu normalan protok.

Uz nedostatak prirodnog progesterona, žena je imenovan prijema duphaston. On je, kao nove generacije hormonalnih lijekova bez uzrokovanja negativnih posljedica koje su se dogodile tijekom primanja njegovih ranijih kolegama - prekomjerne tjelesne kose, akne, i tako dalje.Duphaston je propisan u slučajevima rekurentnih spontanih pobačaja i gubitka trudnoće, liječenje endometrioza, kršenje menstruacije, bolna i nepravilna menstruacija, disfunkcionalnog krvarenja u različitim razdobljima života.

U nekim slučajevima, pacijent je navedeno u oskudne mjesec dana nakon primitka duphaston. Kao i bilo koji drugi hormonalni lijek, to uzrokuje različite promjene u organizmu. Uključujući se javljaju i promjene u menstruacije tijekom primanja duphaston.

Treba razumjeti da uzimanje ove droge treba provoditi strogo prema programu propisanom od strane liječnika. Inače, ako ste propustili dozu ili promijeniti dozu, ti lice neuravnoteženost menstrualnog ciklusa. Vraćanje ravnoteža će biti vrlo teško, a taj proces će potrajati.

Mjesečno na pozadini duphaston može imati karakter uočavanje smeđe iscjedak. Može smanjiti njihovo trajanje. Ponekad uočavanje primijetio par dana prije pravog mjesečno.

Usput, oskudna menstruacija može biti povezana s tankim slojem epitela maternice kao odbijanje ovaj epitel dolazi u obliku mjesečno. U skladu s tim, mjesečno imaju rijedak u prirodi i ni na koji način može biti povezana s duphaston.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Utjecaj na mjesečnoj duphastonUtjecaj na mjesečnoj duphaston
Do tjedan dana piti djufaston?Do tjedan dana piti djufaston?
Duphaston tijekom trudnoćeDuphaston tijekom trudnoće
Duphaston utrozhestan ili za vrijeme trudnoće - što je bolje?Duphaston utrozhestan ili za vrijeme trudnoće - što je bolje?
Djufaston kašnjenje na mjesečnojDjufaston kašnjenje na mjesečnoj
Duphaston i klostilbegit - lijekovi za liječenje neplodnostiDuphaston i klostilbegit - lijekovi za liječenje neplodnosti
Kao djufaston poduzeti da biste dobili trudna?Kao djufaston poduzeti da biste dobili trudna?
Trudnoća nakon ukidanja duphastonTrudnoća nakon ukidanja duphaston
Duphaston za začećeDuphaston za začeće
Duphaston i mjesečnoDuphaston i mjesečno
» » » Oskudna menstruacija nakon duphaston