LadyVu.com

Raspodjela u ranoj trudnoći

Raspodjela u ranoj trudnoći: norma i odstupanjeTrudnoća - poseban rok za žensko tijelo. O revoluciji vlastite fiziologije i karakteristika protoka svojih postupaka djevojka govori vlastito tijelo. Jedan od najočitijih tragove - izgled izmjenama vaginalni iscjedak. Ovaj proces je važno pažljivo pratiti, osobito u prvim tjednima trudnoće, kada je temeljni definira daljnji razvoj promjena embrija javljaju.

Normalno iscjedak u trudnoći

Mudri Majka priroda je uređen sve da najmanje odstupanje od normalnog tijeka trudnoće uzrokuje nemir trudnica. Dakle, ako je izbor ne uzrokuje peckanje ili svrbež, nisu popraćena boli i ne uzrokuju neugodnosti na neugodan miris, onda nema razloga za zabrinutost. Konzultirati ginekologa, naravno, potrebne, ali da se i okoliša iritirati potpuno nepotrebno.

Sluz, što predstavlja tajnu vagine, a proizvodi se djelovanjem hormona trudnoće progesteron, i dijete čekanja potražnja za njima značajno povećava. To je zbog toga sluzi koja izgleda kao bjelanjak, u obliku cijevi, koja će štititi plod od negativnog utjecaja izvana.

Normalno iscjedak u ranoj trudnoći karakterizira odsutnost boje, mirisa i uznemirujućih simptoma. Ponekad postoji svjetlo žućkaste ili bjelkasta, ali općenito su ozbiljne razlike iscjedak prije trudnoće ne bi trebalo biti.

Brown je iscjedak u ranoj trudnoći

Bež ili smeđe iscjedak u nekim slučajevima smatra se normalno, ali je vjerojatnost da je to znak nepovoljne majke i djeteta te procese i dalje postoje. Pojavila u ranom trudnoće smeđe pražnjenja može signal odvajanje jajašca, što rezultira u krvnim žilama kidanja. Takvo kršenje postaje prigoda za instant nazovite hitnu pomoć.

Ako je iscjedak smeđi pretvoriti u krvarenja, te je dopunjena drugi primjetnog bol u trbuhu, najvjerojatnije, govorimo o izvanmaternične trudnoće. Situacija je više nego žalosno, ali ako je dijagnoza potvrđena, kašnjenje pobačaja ne može na drugi način utjecati na sve spolne sustav, ugrožavajući svoj život.Ponekad ovi simptomi su cervikalna erozija. Upala epitela maternice je prekriven ranama i čireva, i oni mogu postati uzrok smeđe i krvarenje i ako postoji neki nadražaj. Tipično se liječenje ove bolesti - cauterizing struju tkiva, ali se preporučuje za vrijeme trudnoće izvedbi pribjegavaju terapiji lijekom.

Uočiti u ranoj trudnoći

Vaginalni iscjedak pomiješan s krvlju je u pratnji brojnih procesa: od potpuno bezopasna, kao zakon-prilog embrija na zid maternice, za vrlo ozbiljna, kao što su prijetnje pobačaj. Objektivan dokaz, razlikovati jedan od drugog, svejedno nemir.

Hormonalne promjene tijelo ponekad se vidi otkrivanje u ranim razdobljima trudnoće odgovarajućih još menstrualni ciklus. Prijetnje bebe u tim situacijama ne poštuje, međutim, ova situacija zbunjuje mnogo žena. Mnogi ljudi nisu svjesni svog zanimljivog položaja za još najmanje mjesec dana.

Ako odabiru krvavog obilje različitih vrsta, popraćena bolovima crtanje u donjem dijelu trbuha, to je razlog za sumnju prijetnju od pobačaja. Za konačnu razjašnjenje situacije analizirati pokazatelje hCG u krvi i urinu, kao i provođenje ultrazvuka. Kao što praksa pokazuje, uz pravovremeno liječenje do liječnika polovici trudnoće ne može spasiti.

Povremeno teška krvarenja u ranoj trudnoći je znak zidatidiformni krtica. Pod ovim imenom krije rezultat patološkog fuzije gameta, kada se oplođeno jajašce nosi DNA samo jednog roditelja, prisiljavajući se prirodni razvoj programa trudnoće. Tkiva posteljice u ovom slučaju tvore brojne ciste na zidovima maternice.

Iscjedak s primjesom krovimogut također biti posljedica odbacivanja embrija u višestruke trudnoće.

Ostalo neobičan iscjedak u trudnoći

Ako je izbor crvene ili smeđe nijanse su strogo fiziološka podrijetlo, bilo odstupanja od tog „palete” show stranih mikroorganizama. Bijela kombinaciji sa svježim dosljednosti - znak patološkog djelovanja gljivica, popularno naziva drozd, i znanstveno - kandidijaza. Ova bolest je vrlo čest, a metode i mogućnosti liječenja često su pokriveni uobičajenu oglašavanje. No, to ne znači da je bilo koji od njih je pogodan za trudnice.

Ako žute ili zelene iscjedak je riječ o zaraženim genitalije. U ranim fazama trudnoće je vrlo opasno za budućnost djeteta, jer je posteljica formirana samo u četvrtom mjesecu, a prije toga sve bakterije prodiru embrio gotovo nesmetano. Iskusan liječnik će biti u mogućnosti pomoći u ovoj situaciji, glavna stvar za njega, bez odlaganja se pretvoriti.

Raspodjela u ranim fazama trudnoće nisu jasno nepovoljni simptom. Osim toga, najčešće se smatra normalnim varijanta jer ukazuju na normalan tijek trudnoće. No, konačni sud o obavljanju određene neopasni može napraviti samo kvalificirani tehničar.

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Bež puštanje u ranoj trudnoćiBež puštanje u ranoj trudnoći
Mjesečno za prvi mjesec trudnoćeMjesečno za prvi mjesec trudnoće
Sluzi iscjedak iz vagineSluzi iscjedak iz vagine
Raspodjela odgoditi trudnoćuRaspodjela odgoditi trudnoću
Žuta iscjedak tijekom trudnoćeŽuta iscjedak tijekom trudnoće
Raspodjela tijekom trudnoćeRaspodjela tijekom trudnoće
Brown je iscjedak u ranoj trudnoćiBrown je iscjedak u ranoj trudnoći
Brown je iscjedak u trudnoćiBrown je iscjedak u trudnoći
Označite prvih tjedana trudnoćeOznačite prvih tjedana trudnoće
Sluz iscjedak tijekom trudnoćeSluz iscjedak tijekom trudnoće
» » » Raspodjela u ranoj trudnoći