LadyVu.com

Sjajilo za usne

sjajilo za usne

Žene imaju tendenciju da se neodoljiva u svakom trenutku. Na taj način, oni dolaze u pomoć kozmetike. I ovaj kozmetički kao sjajilo traje ponos mjesto u ženskoj kozmetičarka.

Predak sjajilo smatra francusku kraljicu Catherine de Medici. Da je stvorio ovaj alat. Za proizvodnju kraljice koristi pčelinji vosak, boja postrojenja i ostale sastojke. Usput, izum se koristi ne samo žene, nego muškarci i dvorjana.

Sorti sjajilo za usneTrenutno postoji veliki raspon sjajilo za usne. Među njima su sljedeće vrste proizvoda:

 • transparentna;
 • sjajni;
 • titranje;
 • sjajilo s sjaj;
 • sjaj povećanje usnica.

Konzistentnost sjaj to je tekućina, čvrste i kompaktne. Na prodaju možete vidjeti da je kozmetička u cijevi s kistom, u staklenkama ili u kombinaciji s ruž cijevi.

Kao dio sjajilo sadrži nekoliko boja, tako da su obično dosadno nijanse. Glavna komponenta su biljna ulja i voskovi i hranjive tvari. Za njegu kože od proizvođača usne dodati vitamine u kozmetičke i filtre za zaštitu od ultraljubičastog zračenja.

Kako obojati sjajilo za usne?

 1. Za sjaj nije proširila, preporučujemo da rezati oko konture usana olovkom, s kojom možete čak i vizualno proširuju ili sužuju volumen usana.
 2. Za dnevnu šminku pogodan znači svjetlije nijanse, poput ružičaste, breskve ili koralja sjajilo. Dovoljno je da ga stavi na sredini donje usne i širenja, nakon što je zatvorena i odvajanja usne. Prirodna boja tvojih usana naglasiti transparentno sjajilo.
 3. Usne sjaja može se koristiti zajedno s pomada i samostalno. Za večer make-up savršen crveni sjajilo. Kako bi se usta juiciness potrebno je staviti na ruž za usne.
 4. Dugotrajniji sjaj na usnama pomoć jednostavnih tehnika. Prvo, nanesite sloj ruža, mokro, zatim u prahu usne opet daljnji sloj ruža za usne, a zatim sjaj.
 5. Za posebne prilike odgovaraju briljantan sjaj usnama. Sadrži svjetlo reflektira čestice i stvara osjećaj treperenja poto dijamanata.
 6. Učinak vlažne usne će vam pomoći stvoriti sjajan sjajilo za usne, skriva sitne bore i vlaži kožu.

Kako odabrati sjajilo za usne?

 1. Prvi kozmetički proizvod mora biti visoke kvalitete. Sjaj točno treba ići u krevet, a ne klizanje na usnama. U idealnom slučaju, da ne bi trebali osjetiti. I ni u kom slučaju ne smije izazvati iritaciju.
 2. Vrlo dobro, ako sjajilo za usne sadrži vitamine i brižne sredstva. Kada koristite to će hraniti i zaštititi od agresivnih čimbenika osjetljivu kožu usana.
 3. Na pakiranja mora biti rok trajanja i sastav informacija o proizvodu. Vrijeme skladištenja obično u rasponu od 18 do 36 mjeseci.
 4. Pri odabiru boje za sjaj usana trebali koristiti testera, jer u boji cijevi mogu se pojaviti više koncentriran nego na usnama. I zato što je koža usana je sve njegova boja i nijanse, Sjajni ruž za usnenakon nanošenja na usne će izgledati drugačije na različite načine.
 5. Provjerite zasićena boja može biti posljedica povećanja količine primijenjenog sredstva. Ili možete dati prednost da se sjaji sa gušćom teksturom.
 6. To treba imati na umu da su vlasnici splasnuti usne ne koristite sjaj svijetle boje - to je vizualno povećava usne.

Danas na tržištu kozmetičkih proizvoda veliki izbor sjajilo za usne. Svaki proizvođač ima svoj make-up liniju ovog proizvoda. Dakle, odabrati sjajilo za usne - stvar ukusa i proračun.

Video: DIY ruž i sjajilo za usne sa svojim rukama

Video: DIY sjajilo za usne kod kuće, lakrdijaš / DIY sjajilo za usne kod kuće, lakrdijaš

Video: Kako odabrati sjajilo za usne - Vijeće All Bodo dobro - Broj 295 -27.11.2013 - Sve će biti u redu

Video: Sjajilo za usne od Nutella vlastitim rukama! Sjajilo za usne kod kuće | "to je samo" Lana

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Božić šminka skup 2015-2016Božić šminka skup 2015-2016
Kako bi usne blijede?Kako bi usne blijede?
Hidratacija i prehrana tijekom dana uz sjajilo za usne Dior AddictHidratacija i prehrana tijekom dana uz sjajilo za usne Dior Addict
Upoznajte Novo! Sjajilo za usne koje NARSUpoznajte Novo! Sjajilo za usne koje NARS
Ljeto 2014 Dior make-upLjeto 2014 Dior make-up
Kako obojiti usne?Kako obojiti usne?
Sjajilo za usne ultra boja iz Avon - Dajte sjaj na svoj make-up!Sjajilo za usne ultra boja iz Avon - Dajte sjaj na svoj make-up!
Plamper - splasnuti usne bez injekcijePlamper - splasnuti usne bez injekcije
Sjajilo za usne ABC flertSjajilo za usne ABC flert
Sjajilo za usne uz Avon supersteady - odličan alat ili gubitak novaca?Sjajilo za usne uz Avon supersteady - odličan alat ili gubitak novaca?
» » » Sjajilo za usne