LadyVu.com

Korekcija usana

korekcija usana

Ispravan oblik usana, da im daju željeni oteklina, označite obrise i pružiti atraktivan boje - sve to može postići, imaju korekcija usana.

Mogućnosti za usne ispravljanje oblika

Prvo, razmislite najjednostavnije načine kako poboljšati izgled usana.

šminka za usneNajjednostavniji i najisplativiji način za postizanje željenog rezultata - sjajilo za korekciju sa šminkom. Kad ispravljanje konture usana koristite šminku je važno da se pridržavaju sljedećih pravila:

  1. Snažna promjena veličine i oblik usta narušava proporcije lica. Kozmetičara preporučiti da ne proširiti liniju usana veći od 2 mm.
  2. Prije nanošenja ruža za usne, sjajilo u prahu treba biti, na isti nijansu prahu mora odgovarati ton kože.
  3. kontura Liner bolje koristiti olovku ružičaste, koraljne ili breskve nijanse. Tamni obris usana kako bi vizualno mršavije.
  4. Pearl ruž za usne dati usne punoću. No, ljepše i prirodnije usne, što je izazvalo više ruž prljave sjaja. Ako je donja usna je tanka, sjajna preklapaju na sredini usana.

usne tetovaža

trajna šminka ili mikropegmentatsiya - kozmetički postupak, na temelju uvođenje crvene granice usne prirodna boja. Za ovu specijalist koristi vrlo tanke igle kojima se pigment se „hammered” u gornjem sloju kože. Nekoliko tjedana nakon prvog tretmana se želi napraviti korekciju tetoviranje usana, obrisi usta izgledaju glatko i prirodno. Trajna šminka traje od 3 do 5 godina, ovisno o pigmentu i kvalitete pojedinih karakteristika kože.

Korekcija usana s hijaluronske kiseline

kontura plastika usne - tehnika, u kojima se doda količina usana, bore i dobi eliminirati uvođenjem punilo. Svi punila (punila intradermalni) imaju konzistenciju gela, a mnogi od njih su na osnovi hijaluronske kiseline. Činjenica da je ova supstanca nije stran ljudskom tijelu. Hijaluronska kiselina se nalazi u svim tkivima, a iznad svega, u koži, Korekcija hijaluronska kiselina usneu isto vrijeme:

  • Ona pruža ravnotežu vlage i hidrataciju dermis, dajući joj elastičnost i čvrstoću;
  • aktivira epitela obnovu, pridonoseći svojim prirodnim pomlađivanje.

Učinak nakon zahvata se održava tijekom cijele godine. Biorazgradivi tvar postupno resorbira i izlučuje, naravno. Provesti postupak može biti samo stručnjak. Izuzetno, ako to ne učinite to će preporučiti ženu koja je uspješno obavljena je korekcija usana.

Video: kontura, povećanje usana, korekciju oblika, usnica - jasna ljepota # 5

Video: Povećanje usnica, korekcija gornje usne kako bi vaše usne veći

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Maske za usneMaske za usne
Ruž za usne OlovkaRuž za usne Olovka
Kako bi usne blijede?Kako bi usne blijede?
Biopolimer gel u ustima - posljediceBiopolimer gel u ustima - posljedice
Trajna šminka će povećati volumen usana bez injekcijeTrajna šminka će povećati volumen usana bez injekcije
Kako obojiti usne?Kako obojiti usne?
Plamper - splasnuti usne bez injekcijePlamper - splasnuti usne bez injekcije
Olovka za usneOlovka za usne
Kako napraviti mat ruž?Kako napraviti mat ruž?
Tanke usneTanke usne
» » » Korekcija usana