LadyVu.com

Narukvica s dijamanti

Narukvica s dijamanti

Dragog kamenja i plemenitih metala - djevojci najbolji prijatelj, a ne samo u pjesmama, nego iu stvarnom životu. Koja djevojka ne san, na primjer, narukvica s dijamantima? Uostalom, ovaj vrijedni i luksuzni pribor nadopuniti svoj ručni zglob sve ljepote u elegantnim večernjim haljinama.

Kako i što će nositi zlatnu narukvicu s dijamantima?

Svaki zlatnu narukvicu s dijamantima je lijep i jedinstven na svoj način. Takav proizvod može se izolirati različitim parametrima, bilo:

  • tkanja;
  • Broj i veličina kamena;
  • lokacija dijamant (u sredini, na rubovima ili u rasutom stanju).


Ako govorimo o mjestu i vremenu nošenja ženski narukvica s dijamanti, sasvim je prirodno da tvrde da je takav ukras nije previše korisno će izgledati uz traperice, tenisice i majicu. To zahtijeva odgovarajući doradu cijele slike. Dakle, dugo graciozan haljina na podu plemenite boje, lijep šminke i stilski frizura mora biti popraćena takvom ukras.

Ženske narukvice s dijamanti su toliko nezavisni da dodatne dragulji u više oni ne zahtijevaju. Dovoljno je da zvoni, slijedi dizajn narukvica ili naušnice sa sličnim oblika na kamenu. Ako smo stavili na sve odjednom, kombinirajući različite setove, te dobiti potpuni nedostatak ukusa, dok je dijamant trebate znati osjećaj za mjeru.

Varijacije na narukvicu s dijamantima

Ne samo žuta, ali i bijelo zlato narukvica dijamanti će izgledati prilično impresivno. Ako možemo govoriti o kontrastu metala i kamena u prvom slučaju, u kombinaciji sa zlatnim bijeli dijamant izgleda vrlo skladno i nježan.

Raskoš i glamur - koji je, možda, glavni sinonim za još jedan divan kombinacija: narukvicu sa safirima i dijamantima. Međutim, to je primjerenije da ne mlade djevojke i dame zrelijih godina, kao dragocjenu sadašnjem sastavu određeni status.

Manje vezan za dob, ali ne manje veličanstvena je narukvica sa smaragdima i dijamantima. To je svježa, sjajna i do neke mjere čak i neobične kombinacije savršene prirode, koji cijene sve lijepo i neobično.

Narukvica s dijamanti 1Narukvica dijamant 2Narukvica s dijamanti: 3
Diamond narukvica 4Diamond narukvica 5Narukvica s dijamanti 6
Narukvica s dijamanti 7Diamond narukvica 8Narukvica s dijamanti 9

Video: zlatnu narukvicu s dijamantima "Nonna"

Video: zlatnu narukvicu s dijamantima

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Narukvicu s prstenom na lancuNarukvicu s prstenom na lancu
Narukvica SwarovskiNarukvica Swarovski
Zlatni nakit s dijamantimaZlatni nakit s dijamantima
Narukvica „Pandora” svojim rukamaNarukvica „Pandora” svojim rukama
Bijelo zlato narukvicaBijelo zlato narukvica
Ženske zlatne narukviceŽenske zlatne narukvice
Ženske zlatni sat narukviceŽenske zlatni sat narukvice
Ženski narukvicaŽenski narukvica
Ženski narukvica na ruciŽenski narukvica na ruci
Narukvica s vezicamaNarukvica s vezicama
» » » Narukvica s dijamanti