LadyVu.com

Zlatni nakit s dijamantima

„Djevojka najbolji prijatelj - to je dijamanti” - pjesma je stekao svoju popularnost nakon izvođenja njezina seks-simbol najsjajnijih muškarce i žene uzori Marilyn Monroe. Zahvaljujući tome, bez sumnje, jedna žena iz doba fraza je postala maksima, a odgovor na vječno pitanje muškaraca „koje daju ženu?”

Dijamanti - najbolji diplomati

Brilliant - prirodni umjetničko djelo. Savršenstvo lica, zagonetni sjaj i čistoća - sve to predmet divljenja čini. Povijesno gledano, da rez dijamant u svako doba smatralo pokazatelj statusa. U antičko doba je ovaj kamen se smatra čaroban, u mogućnosti dati njegov vlasnik hrabrost i snagu. U mnogim kulturama, također se pripisuje amajlije koji mogu zaštititi protiv duhova mračnih sila, uroka, au indijskoj kulturi, još uvijek spada u kamenje s ljekovitim svojstvima, koje mogu izliječiti ljude svojih bolesti i očistiti tijelo. Ali sada, zlatni nakit s dijamantima su jedan od najuspješnijih načina ulaganja i podređivanja žena srca koje, u stvari, s pragmatičnog gledišta, može se pripisati konceptima identiteta. Kao što praksa pokazuje, dijamantne ogrlice i više puta ona postaje najbolji alat za pomirenje sa ženom. Uostalom, tko će od nas neće ići na male ustupke, ali samo jedan primjer takvog luksuza?

Što tražiti prilikom odabira dijamantni nakit?Glavni kriteriji vrednovanja kamenje su njihova boja i jasnoća. Najpopularnija diljem svijeta uživaju u klasične bijele dijamante. Faceted dijamanti su klasificirane prema posebnom toniranje stola, gdje je najviša cijena bezbojnih dijamanata s modrim primjesa i bezbojnog vrhu i jeftinije nositi slabo obojena u smeđe, sive, žute, zelene i ljubičaste, ovisno o zasićenosti boje.

Također, nijanse gradacija ovisi o težini kamena:

  • 0,29 karata analizirani na toniranje 7 skupine;
  • velike i srednje (0,30 karata i više) - 9-ti.


Ne podliježu takvoj procjeni ili fantazija dijamantima u boji, koi su crvena, zelena, žuta, roza i plava. To je zbog činjenice da ovo kamenje su iznimno rijetke i stoga je njihova cijena je nekoliko puta trošak bijelaca. White kamenje su najčešći, koji se koristi u proizvodnji raznih ukrasa. Najpopularniji naušnice i ogrlicu od dijamanata. Klasična kombinacija proizvoda s kamenjem plemenitim metalom od žutog zlata. Prema legendi, ukras, ukrašena na samom vratu Kleopatra. Ogrlica s dijamantima u bijelo zlato ili platina - nakit ekskluzivni ljepote. Njegova iznenađujuća značajka je kako rezonirati s transparentnim metalnim bijelih dijamanata, nadopunjuju i stvaranje jedinstvene sjaj. Ovaj proizvod daje sliku dame večernje posebnog finoće, šarma i savršenstva.

Čistoća kamena također mogu svrstati u skupine, ovisno o tome koliko nedostataka u njemu i kakav učinak njihovo uklanjanje mase. Kvaliteta kamena često se određuje omjer boje i jasnoće kao frakcije, gdje je veličina vrijednosti izravno ovisi o njegovoj vrijednosti, i što je gore, što je niže kvalitete, a samim time i cijene. Fine zlatni nakit s dijamantima su proizvedeni korištenjem najvišu kvalitetu kamenja i metala najvišeg standarda. Osim toga, dizajn takvih proizvoda često je autor, ali zato je proces odabira modela, savršeno odražava i naglašavajući karakter, prirodne ljepote i sjaj u očima, će dostaviti neopisiv užitak svaku ženu.

Zlato Nakit s dijamantima 1Zlatni nakit s dijamantima 2Zlato Nakit s dijamantima 3
Zlatni nakit s dijamantima 4Zlatni nakit s dijamantima 5Zlatni nakit s dijamantima 6
Zlatni nakit s dijamantima 7Zlatni nakit s dijamantima 8Zlatni nakit s dijamantima 9

Video: Nakit s dijamantima

video: "Djevojci najbolji prijatelj": Kako napraviti nakit s dijamantima.

Video: Nakit s dijamantima Fancy

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Dijamantni prsten 1 karataDijamantni prsten 1 karata
Zlatna dijamantni prstenZlatna dijamantni prsten
Ekskluzivni zlatni nakitEkskluzivni zlatni nakit
Nakit „brillianity”Nakit „brillianity”
Privjesak s DiamondPrivjesak s Diamond
Uho dugmad s dijamantimaUho dugmad s dijamantima
Izbor nakitaIzbor nakita
Ekskluzivni naušnice s dijamantimaEkskluzivni naušnice s dijamantima
Dame gledati s dijamantimaDame gledati s dijamantima
Ogrlica s dijamantimaOgrlica s dijamantima
» » » Zlatni nakit s dijamantima