LadyVu.com

Ogrlica s dijamantima

Ogrlica s dijamantima

Dijamantna ogrlica - san mnogih žena koji cijene prestiž i sjaj. Danas, zlatari stvoriti pravi umjetnička djela, koja kombinira ne samo dijamanti, ali drugim dragim kamenjem.

Varijante zlatne ogrlice s dijamantimaDakle, izbor kombinacije kamenja može doći ne samo iz osobnog ukusa, ali i uzimajući u obzir boju haljine, prirodu događaja i cijelu sliku.

  1. Ogrlice od zlata i dijamanata. Ovaj klasični duo nosila kraljicu, prvu damu u zemlji, kao i druge istaknute žene, koji se sjeća priče. Ako je ogrlica je prilagođen za više naloga, a ako je nositi neku drugu kombinaciju boja, onda je bolje da se zaustavi izbor na tu opciju, jer su dijamanti kombinirati sa svim bojama. Najpopularniji modeli su izrađeni u cvjetnom ogrlicom i apstraktnim temama. Ogrlica sa geometrijskim likovima izgleda strogo i pogodna je za posebne svečane prigode.
  2. Ogrlica sa safirima i dijamantima. Chopard ogrlica s plavim safirima uzbuđuje njihova masovna pojava, međutim, to nije jedini predstavnik ove vrste proizvoda. Plavi safir najbolje u kombinaciji s plavim ili bijelim stvari. Na crnoj pozadini plave boje neće biti vidljiv kao zeleni ili bijeli.
  3. Ogrlica sa smaragdima i dijamantima. U smaragdi imaju nešto čarobno - njihova lijepa zelena boja je posebno lijepa u kombinaciji s crnom, bijelom i žute haljine. Emerald dijamant ogrlica izgleda puno bolje kad je proizvod prisutan bilo jedan veliki kamen, ili nekoliko manjih. Dominacija zelenog kamenja olakšava pojavu ogrlicu.
  4. Ogrlica sa dijamantima i biserima. To je najviše aristokratske kombinacija ogrlice, ali s obzirom na činjenicu da je „život” bisera je vrlo mala, a obično ne više od sto godina, pitanje nužnosti ove ogrlice ostaje otvoreno. Međutim, to je kratkog vijeka ljepota ogrlica od bisera Diamond je u stanju izraziti nježnost i ljepotu ženske prirode, i tako ovaj dvojac je vrijedno da ga izabrali.
dijamantna ogrlica 2dijamant ogrlica 3
Diamond Ogrlica 4Diamond Ogrlica 5Diamond Ogrlica 6
Diamond Ogrlica 7dijamantna ogrlica 8Diamond Ogrlica 9
Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zlatna ogrlicaZlatna ogrlica
Naušnice sa safirom i dijamantimaNaušnice sa safirom i dijamantima
Ogrlica nakitOgrlica nakit
Vjenčanje ogrlicaVjenčanje ogrlica
Vjenčanje ogrlica od perlicaVjenčanje ogrlica od perlica
Zlatna ogrlica s dijamantimaZlatna ogrlica s dijamantima
Ogrlice od zlataOgrlice od zlata
Ogrlica od srebraOgrlica od srebra
Moda ogrlicaModa ogrlica
Baršun kratka ogrlicaBaršun kratka ogrlica
» » » Ogrlica s dijamantima