LadyVu.com

Ogrlica sa safirima

ogrlica sa safirima

Često lijepe pribor su glavna odrednica cjelokupne slike. Ponekad lijepe dekoracije su skromni i lakonski stil dodatak, ali to je često redu izbor delikatno u mogućnosti istaknuti najnevjerojatnije ženske osobine. Ogrlica s safir, naravno, se odnosi na potonji.To ogrlica pokazuje da ormar ukusno. Ovaj ukras ne pripada svakodnevice: safir dodati bilješke u elegantnoj večernjoj izgled. Ako želite naglasiti samostalnost i samodovoljnost, to je vrijedno plaćati pozornost na žutog zlata pribor uz raspršenje stijena zasićenih plava. No, imajte na umu da je safir ne daju željeni sjaj, pa ih zlatari često kombiniraju s dijamantima proizvodima.

Ogrlica od bijelog zlata sa safirima

Suzdržanost i istovremeno naglašavaju luksuz sliku ogrlice bijelo zlato safirima. Jedinstvenost tih proizvoda je da je kamenje imaju širok raspon ploče - duboke tamno plave do svijetlo nebeskim. U kombinaciji sa skupom metala kao dodatak sigurno će ukazati na izvrstan okus svojih vlasnika.

Srebrna ogrlica sa safirima

To izgleda vrlo zanimljivo ogrlicu od safira u srebrnoj boji. S jedne strane, to ukras je vrlo jednostavna i proračun. Ali dragulja donijeti eleganciju i sofisticiranost. Takav izbor - jedan od najboljih opcija za večernji izlazak. Osim toga, odabir ogrlicu od srebra i safira, što će naglasak na stijenama. Uostalom, to je obično vezan uz samu dizajna i aero djeluje kao dodatak. Posebno pogodna za vlasnike takvih ukrasa od plavih i sivih očiju. Ističući ljepotu, koja je priroda vas, naftnih safira obdarila, od vas će učiniti vaš izgledaju svijetle i atraktivnim.

ogrlica sa sapfirami1ogrlica sa sapfirami2ogrlica sa sapfirami3
ogrlica sa sapfirami4ogrlica sa sapfirami5ogrlica sa sapfirami6
ogrlica sa sapfirami7ogrlica sa sapfirami8ogrlica sa sapfirami9

Video: Srebrna ogrlica s prirodnim plavim safirom

Video: Crtanje ogrlicu sa dijamantima iz TM „Zlatna Greda”

Video: Postavite ARTE DIORE

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Zlatna ogrlicaZlatna ogrlica
Nakit sa safirimaNakit sa safirima
Ogrlica nakitOgrlica nakit
Vjenčanje ogrlicaVjenčanje ogrlica
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Vjenčanje ogrlica od perlicaVjenčanje ogrlica od perlica
Ogrlica od biseraOgrlica od bisera
Križ od bijelog zlataKriž od bijelog zlata
Nakit od bijelog zlataNakit od bijelog zlata
Ogrlica s dijamantimaOgrlica s dijamantima
» » » Ogrlica sa safirima