LadyVu.com

Naušnice sa safirima

Naušnice sa safirima

Zajedno sa rubin i smaragd safir je u prva tri najrjeđih, lijepih i skupih plemenitih boji kamenje. Za razliku od prva dva kamena safira povijesno izjednačiti s bogatstvom, čistoće i nebeske energije. Nakit s tim kamenjem je od kraljice Kleopatre, princeza Diana, anglosaksonskom kralj Edward Ispovjednik i kralj Solomon. Danas nakit od safira na raspolaganju za svaku osobu, to je samo cijena je usporediva s dijamantni nakit.

Jedan od danas najpopularnijih čelika naušnica sa safirima. Oni kontrast lijepo s zlata i drugih obojenih kamenja, s naglaskom na savršen okus aristokratskih žena. Naušnice koje koriste safir lako postati obiteljsko nasljeđe, kao i oni spadaju u kategoriju nakita koji nadilazi vrijeme i sve mijenja način.

naušnice Sapphire - klasifikacija vrsti kamenaSapphire u klasičnom smislu - to je vrijedan kamen, koji ima visoku razinu čvrstoće i sjaja i ima duboke plave boje. Međutim, nije svatko zna da postoji više „fancy safir” - vrste korund nakita ispuštanja žute, ružičaste i zelene, kao i bezbojnih minerala (leicosapphires). Jewellers cijeniti „zvjezdaste Sapphire”, koji imaju snažan učinak asterizam. No, još uvijek najjače vrijednosti kamena različak-plava boja umjerenog intenziteta. Ovisno o boji može biti istaknuti naušnice s prirodnim safira:

  1. Naušnice sa žutim safirom. Jewellers nazivamo safir „padparadzha”, što u prijevodu s sinegalskogo znači „lotos cvijet”. U pravilu, to nije klasičan žute boje, ali nešto između narančaste i ružičaste. Naušnice žuti kamen kao emitiraju svjetlo i svijetle dodatak svečane slike.
  2. Naušnice sa crnim safir. Ovdje kamenje se koriste sa sivom bazom i crnom biser sjaj: bliže metalu nego sedefasti. Za crni safir karakterizira asterizam: na polirane površine mogu vidjeti malu svijetlu zvijezdu s oštrim zrakama. Ovaj dodatak izgleda misteriozno pa čak i mistično.
  3. Naušnice s ružičastim safirima. Vrlo osjetljive i ženske pribor koji naglašavaju prirodnu ljepotu djevojku. Kamen može biti svjetlo roza ili više zasićenih boja, graniči s fuksije. Mnogi ružičasti safiri su termički obrađen, koja oplemenjuje nježne boje kamena.
  4. Naušnice sa sintetičkim safira. To je zasebna kategorija nakita, što teoretski bi trebalo biti puno jeftiniji pribor s prirodnog kamena, ali u praksi oni pokušavaju staviti iza ekskluzivni nakit s safir. Kamenje u naušnice imaju nejednake boje, pratiti izmjenu zasićene i slabo obojene niti (prostorne).

Valja napomenuti da su sve te naušnice su iznimka nego pravilo. Smatraju klasicima naušnice s plavim safirom.

vrste naušnice

Za posebne prigode, možete pokupiti fin viseće naušnice s dijamantima i safirima. Takvi modeli su vrlo cijenjena u nakit, a njihova izrada je povjerena samo za kvalificirano zlatara. Osnova za naušnice s safir bijelog zlata, što je korisno za postavljanje off duboke kamena i dijamantni umetcima baršunasta boja. Takvi modeli naušnice poželjno da nose luksuzni večernje haljine i koktel haljine.

Za svakodnevno nošenje nudi sažet naušnice s safir privjescima. savršeno se uklapaju u bilo koji način, a to ne privlače previše pozornosti. pusety naušnice s safir može se koristiti za ured stilu i za odlazak u restoran.

Naušnice sa safirima 1Naušnice sa safirima 2Naušnice sa safirima 3
Naušnice sa safirima 4Naušnice sa safirima 5Naušnice sa safirima 6
Naušnice sa safirima 7Naušnice sa safirima 8Naušnice sa safirima 9

Video: Zlatne naušnice s tanzanite safira i dijamanata Code 9643

Video: Naušnice sa plavim safirima od 4,74 karata

Video: Naušnice sa safirima

Dijelite na društvenim mrežama:

Povezan
Nakit sa safirimaNakit sa safirima
Naušnice sa safirom i dijamantimaNaušnice sa safirom i dijamantima
Zlatne naušnice s safirZlatne naušnice s safir
Naušnice sa poludragog kamenjaNaušnice sa poludragog kamenja
Naušnice sa citrinNaušnice sa citrin
Naušnice s kamenjemNaušnice s kamenjem
Nakit kamenjemNakit kamenjem
Naušnice od zlataNaušnice od zlata
Srebrne naušnice s kamenjemSrebrne naušnice s kamenjem
Zlatne naušnice s granataZlatne naušnice s granata
» » » Naušnice sa safirima